ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ [ΣΚΑΝΔΑΛΟ Russell Hume]!!!!!!!!!!Ε.ΣΥ?

  

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΤΑ ΤΟ «ΑΛΟΓΙΣΙΟ»

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΓΙΑ ΚΡΕΑΤΑ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ. ΈΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΜΜΕ ΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΥ 2013 ΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΑΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ.

ΑΠΟ ΤΙΣ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΛΥΣΙΔΑ PUBS ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΒΟΔΙΝΟ ΚΡΕΑΣ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ ΑΓΓΙΞΑΝ ΔΙΑΣΗΜΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΧΙΛΙΩΝ ΚΙΛΩΝ ΒΟΔΙΝΗΣ ΜΠΡΙΖΟΛΑΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΣΤΟΥΣ ΨΥΚΤΙΚΟΥΣ ΘΑΛΑΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΩΓΕΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΗΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΡΕΑΣ ΔΙΑΤΙΘΕΤΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

ΌΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΤΑΝ Η FSA (Η ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ), ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΝΗΡΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΚΡΕΑΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΟ,  ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΗΣ.

ΈΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΑΜΕΣΑ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΠΡΙΖΟΛΩΝ ΚΑΙ ΒΟΔΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

ΕΠΗΡΕΑΖΟΜΕΝΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ ΑΝΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 900 PUBS.

ΌΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΕΝΑΣ ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΡΕΑΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ «ΠΕΦΤΕΙ» ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η «RUSSELL HUME»

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΕ ΤΑ ΚΡΕΑΤΑ ΑΥΤΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 1995, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟ DERBY.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ PUBS ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΤΖΙΡΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΕΡΛΙΝΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ.

ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ;

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΣΤΑ ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ Η DAILY MAIL, Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΗΝ «RUSSELL HUME» ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΚΛΙΣΗ ΤΩΝ ΚΡΕΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ 12 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ!

ΠΟΛΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

90 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΕΙΚ ΣΕ ΑΛΥΣΙΔΑ PUB, ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ

90 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΕΙΚ ΑΓΟΡΑΖΕ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η ΔΙΑΣΗΜΗ ΑΛΥΣΙΔΑ PUB «WETHERSPOON'S»

 ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΟΥΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕΡΑ! ΌΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΕΣΤΗ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ.

ΌΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΒΡΗΚΑΝ ΝΕΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ.


Η ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ PUBS ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΜΝΗΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΚΡΕΑΣ ΑΛΟΓΟΥ, ΝΩΠΟ.  

  ΖΗΝΑ ΧΡΙΣΤΟΦΗ   

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΞΕΣΑΛΩΣΑΝ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΣΤΟ TWITTER:

HTTPS://WWW.PHILENEWS.COM/KOINONIA/EIDISEIS/ARTICLE/484987

Η FSA ξόδεψε περίπου 2 εκατομμύρια λίρες χρημάτων από τους φορολογούμενους για την αποτυχημένη έρευνά της σχετικά με φερόμενες παραβιάσεις της ασφάλειας των τροφίμων στον αδύναμο χονδρέμπορο κρέατος Russell Hume, ο Grocer μπορεί να αποκαλύψει.

Σε ένα έγγραφο που δημοσίευσε η ρυθμιστική επιτροπή των επιχειρήσεων την περασμένη εβδομάδα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της FSA Emily Miles δήλωσε ότι η έρευνα που ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2018 - μετά τον εντοπισμό «σοβαρής μη συμμόρφωσης με τους κανονισμούς υγιεινής των τροφίμων» σε ολόκληρη την επιχείρηση - είχε καταρρεύσει λόγω «τεχνικού νομικού σφάλματος "Με τον τρόπο που η υπόθεση είχε διεξαχθεί από την νεοσυσταθείσα Εθνική Μονάδα Εγκλήματος Τροφίμων .

Αναφερόμενος στο προηγούμενο καθεστώς της NFCU ως μονάδας συλλογής πληροφοριών και όχι ως μονάδα διερεύνησης εγκλήματος ως αιτία του σφάλματος, πρόσθεσε ότι ο φύλακας «αποφάσισε να μην συνεχίσει περαιτέρω δράση εναντίον των διευθυντών του Russell Hume» μετά από νομική συμβουλή.

Η FSA είπε στο The Grocer ότι το εκτιμώμενο κόστος για την έρευνα, βάσει των ωρών προσωπικού που αφιερώθηκαν στην επιχείρηση και των σχετικών δαπανών, ανερχόταν σε 1,8 εκατομμύρια λίρες.

Παρά το ότι τονίζει ότι «επέμεινε στην αναλογική δράση που λάβαμε όταν εντοπίστηκαν σοβαρά και εκτεταμένα προβλήματα ασφάλειας των τροφίμων στον Russell Hume», ένας εκπρόσωπος είπε ότι δεν είχε «σχέδια να ανοίξει ξανά αυτήν την έρευνα».

Το σκάνδαλο του Russell Hume πυροδοτήθηκε από μια σειρά ενεργειών επιβολής από την FSA σε έξι ιστότοπους του επεξεργαστή σε όλη την Αγγλία, εν μέσω αυτού που ο τότε διευθύνων σύμβουλος της FSA Jason Feeney περιέγραψε ως «ένα συστημικό και διαδεδομένο πρόβλημα» που συνδέεται με ανεπαρκή συστήματα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων και ανησυχίες για επισήμανση . Ωστόσο, οι σκηνοθέτες του Russell Hume αρνούνται πάντοτε οποιαδήποτε παρανομία .

Το έγγραφο της επιτροπής επιχειρήσεων της FSA επιβεβαίωσε ότι περίπου 400 τόνοι κρέατος απορρίφθηκαν λόγω των ανησυχιών σχετικά με τη μεταβίβαση. Οι ενέργειες επιβολής του οδήγησαν τελικά σε απώλεια εμπιστοσύνης στον Russell Hume από τους πελάτες του, σε κατάρρευση της διοίκησης στις 19 Φεβρουαρίου 2018 με απώλεια περισσότερων από 300 θέσεων εργασίας και ενδεχομένως εκκαθάρισης.

«Η FSA έχει πάρει τη δύσκολη απόφαση να μην προβεί σε περαιτέρω ενέργειες εναντίον των ανθρώπων που ερευνήθηκαν σχετικά με απάτη στον Russell Hume», δήλωσε ο εκπρόσωπός της στο The Grocer αυτήν την εβδομάδα.

«Υποστηρίζουμε την αναλογική δράση που λάβαμε όταν βρέθηκαν σοβαρά και εκτεταμένα προβλήματα ασφάλειας των τροφίμων στο Russell Hume το 2018. Αυτό περιλάμβανε τη διακοπή της παραγωγής στους ιστότοπούς τους και την απόρριψη μιας μεγάλης ποσότητας κρέατος που ήταν ξεπερασμένη και είχε λανθασμένη επισήμανση ," αυτός πρόσθεσε.

«Ανακαλύψαμε πρόσφατα ένα τεχνικό νομικό σφάλμα στον τρόπο με τον οποίο διεξήχθη η έρευνα της Εθνικής Μονάδας Εγκλήματος Τροφίμων της FSA στα αρχικά της στάδια. Αυτό σημαίνει ότι πιστεύουμε ότι δεν είναι πλέον προς το συμφέρον των φορολογουμένων να συνεχίσουν αυτήν την έρευνα. "https://translate.google.com/translate?hl=el&sl=en&u=https://www.thegrocer.co.uk/food-safety/collapsed-fsa-investigation-into-russell-hume-scandal-cost-2m/657378.article&prev=search&pto=aue


 

  • Έκθεση βίντεο από τον εκδότη καταναλωτών ειδήσεων ITV Chris Choi

Σχεδόν 300 θα χαθούν στον Russell Hume μετά την κατάρρευση του προμηθευτή κρέατος.

Η κίνηση έρχεται μετά τη διακοπή της παραγωγής και τα προϊόντα ανακλήθηκαν όταν η Υπηρεσία Προτύπων Τροφίμων (FSA) ξεκίνησε έρευνα για την υγιεινή των τροφίμων τον Ιανουάριο.

Η εταιρεία που εδρεύει στο Derbyshire κατηγόρησε την κατάρρευση της στην FSA για τη δημιουργία «αδύνατων συνθηκών διαπραγμάτευσης».

Την περασμένη εβδομάδα, η ITV News αποκάλυψε ισχυρισμούς ότι η εταιρεία αγόραζε κρέας από τη Μποτσουάνα για να το πουλήσει ως «βρετανικό». Οι παραβιάσεις τους ήταν τόσο μεγάλες που υπήρξε μαζική ανάκληση του κρέατος τον Ιανουάριο.

Ο γίγαντας των Pubs Wetherspoon ήταν μεταξύ των εταιρειών που απέσυραν τη σύμβασή του με τον Russell Hume, αφού έβγαλαν προσωρινά μπριζόλα κόντρα φιλέτο, γλουτ και γκαμόν μετά από ένα «ζήτημα εσφαλμένης σήμανσης».

Οι διαχειριστές της KPMG δήλωσαν ότι θα απολυθούν 266 θέσεις εργασίας, με 36 υπαλλήλους να απομένουν για να βοηθήσουν στην εκκαθάριση της εταιρείας. Αναμένεται ότι και οι 302 θέσεις εργασίας θα χαθούν.

Οι διευθυντές της εταιρείας εξέδωσαν μια ευρεία αντίθεση με την FSA, λέγοντας ότι οι ενέργειες του φύλακα ήταν «εκτός όλων των αναλογιών».

Σε μια δήλωση, οι διευθυντές είπαν: "Δυστυχώς, η δράση της FSA δημιούργησε αδύνατες συνθήκες συναλλαγών για εμάς και μετά από προσεκτικό προβληματισμό, αποφασίσαμε το καλύτερο πράγμα για την εταιρεία και τους πιστωτές της είναι να θέσουμε τον Russell Hume στη διοίκηση.

"Αυτή η απόφαση ήταν θλιβερή.

"Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με την FSA όσον αφορά τα ζητήματα που έθεσε, αλλά εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι η δράση της ήταν υπερβολικά αναλογική με τις ανησυχίες που αναφέρει ότι έχει εντοπίσει.

"Αν είχε συνεργαστεί πιο στενά μαζί μας στα κρίσιμα πρώτα στάδια της κατάστασης, τότε περισσότερες από 300 θέσεις εργασίας μπορεί να μην είχαν χαθεί."

Η FSA αποκάλυψε τον Ιανουάριο ότι είχε ενημερωθεί για θέματα υγιεινής στην εταιρεία μετά από μια αιφνιδιαστική επιθεώρηση της τοποθεσίας της στο Μπέρμιγχαμ.

Η FSA δήλωσε ότι είχε αναλάβει "αναλογική δράση με βάση σοβαρά και εκτεταμένα προβλήματα" και ότι η έρευνα για την εταιρεία συνεχίστηκε.

Ένας εκπρόσωπος του παρατηρητή πρόσθεσε: "Δεν παίρνουμε αυτές τις αποφάσεις ελαφρά και αναγνωρίζουμε ότι θα είναι μια ανησυχητική στιγμή για τους υπαλλήλους και τις οικογένειές τους.

«Είναι για τις επιχειρήσεις τροφίμων να διασφαλίσουν ότι τα τρόφιμα που παράγουν είναι ασφαλή και ο ρόλος μας είναι να παρέχουμε διαβεβαιώσεις ότι μια επιχείρηση ανταποκρίνεται στις ευθύνες της."Έκτοτε, συνεργαζόμαστε με την εταιρεία για να λάβουμε διαβεβαιώσεις ότι το σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων πληρούσε τις νομικές απαιτήσεις.

"Ως αποτέλεσμα, στον ιστότοπο του Λίβερπουλ δόθηκε άδεια να συνεχίσει την παραγωγή στις 5 Φεβρουαρίου."

Ο Chris Pole, κοινός διαχειριστής της KPMG, δήλωσε ότι η ανάκληση του προϊόντος και η παύση της παραγωγής προκάλεσαν «σημαντικές δυσκολίες στον πελάτη και δυσκολίες στο εμπόριο» στο Russell Humehttps://translate.google.com/translate?hl=el&sl=en&u=https://www.itv.com/news/topic/russell-hume&prev=search&pto=aue

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΕΠΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΤΑΛΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ..ΚΟΛΟΣΣΟΙ

ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΙΣ ΣΤΑΜΑΤΑ

ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΡΑΤΩΝ-ΗΠΕΙΡΩΝ,ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ,ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ [ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ

ΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ.],ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ[ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ],

ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ 




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις