ΜΙΝΩΪΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΚΡΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ: ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΝΩΣΣΟΥ ΣΤΑ ΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ!!!Ε.ΣΥ?

 

ΜΙΝΩΪΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

ΚΡΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ: ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΝΩΣΣΟΥ ΣΤΑ ΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΤΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΡΗΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ

 


ΣΤΙΣ ΤΑΡΑΤΣΕΣ ΤΩΝ ΠΕΤΡΙΝΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΜΙΝΩΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΣΤΗΝΑΝ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΣΤΡΩΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΝΤΟΠΙΑΣ ΓΗΣ: ΚΡΙΘΑΡΙ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ, ΟΣΠΡΙΑ, ΣΤΑΦΥΛΙΑ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ, ΨΑΡΙ, ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΛΥΚΑ: ΚΥΔΩΝΙΑ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΣΥΚΑ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ. Η ΜΙΝΩΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ, ΓΕΥΣΕΙΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΧΕΔΟΝ 5.000 ΕΤΩΝ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΒΙΩΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ: ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ, ΤΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΙΝΩΙΤΩΝ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΦΕΔΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ.

ΟΙ ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΩΣ ΜΙΑ ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΙΩΝΩΝ, ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ, ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΦΗΜΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ, ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΝΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΟΠΟΥ «ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ». ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ, ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΑΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ, Η ΛΕΣΧΗ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΚΡΗΤΗΣ, ΕΝΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΠ' ΑΥΤΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Η ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΚΑΠΑΝΗ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΝ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ ΟΙ ΜΙΝΩΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΕΤΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.

ΚΡΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ: ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΝΩΣΣΟΥ ΣΤΑ ΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

  «ΣΤΗ ΜΙΝΩΙΚΗ ΕΠΟΧΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΡΗΤΗ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΑΝ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΨΑΡΙΑ, ΠΕΤΑΛΙΔΕΣ, ΣΟΥΠΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ. ΕΤΡΩΓΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΑΡΚΕΤΟ ΚΡΕΑΣ, ΑΠΟ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΞΕΤΡΕΦΑΝ Η ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΤΣΙΚΙΑ, ΠΡΟΒΑΤΑ, ΛΑΓΟΥΣ, ΧΟΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΟΕΙΔΗ, ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΕΣ ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΑΝ ΚΑΙ ΑΓΡΙΑ ΕΛΑΦΙΑ. ΟΙ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΦΩΣ ΠΟΛΛΑ ΟΣΠΡΙΑ, ΟΠΩΣ ΦΑΚΕΣ ΚΑΙ ΦΑΒΑ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ, ΟΠΩΣ ΖΕΑ ΚΑΙ ΚΡΙΘΑΡΙ, ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΡΠΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΣΥΚΑ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΑ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙΟΥ», ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ ΤΖΕΡΟΛΙΝ ΜΟΡΙΣΟΝ. «ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΟΙΑΖΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΜΙΝΩΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ. Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΨΥΓΕΙΩΝ, ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ, ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΑΝ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΜΙΝΩΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ».

ΠΛΕΟΝ, ΕΝΤΑΓΜΕΝΗ ΣΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ, Η ΜΙΝΩΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΝΑ ΒΙΩΣΕΙ ΜΙΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ, ΣΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΡΑΔΙΝΟ ΤΟΥ ΓΕΥΜΑ, ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΦΤΙΑΓΜΕΝΕΣ ΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ, ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ. ΟΠΩΣ ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗΣ, Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΣΤΟΧΕΥΕΙ «ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΝΑΝ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ».

Η ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ, ΤΟΝ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΣΧΗ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΚΡΗΤΗΣ, ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΣΗΜΑΤΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ «ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ» ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΦΕΔΕΣ ΤΩΝ ALL INCLUSIVE ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΝΣΗ «ΚΡΗΤΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ».ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΡΟΒΒΑ30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 | 05:37

 ΔΥΟ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

 ΜΑΝΑΡΟΛΙΑ ΜΕ ΑΠΑΚΙ

ΚΡΗΤΙΚΟ ΟΣΠΡΙΟ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΡΕΒΙΘΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΑΛΛΑΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΡΕΑΣ

ΥΛΙΚΑ

1 ΚΟΥΠΑ ΜΑΝΑΡΟΛΙΑ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΦΡΕΣΚΟ
1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ
1 ΑΓΓΟΥΡΑΚΙ
10 ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ
100 ΓΡ. ΑΠΑΚΙ
ΜΑΪΝΤΑΝΟ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
ΡΙΓΑΝΗ
ΑΛΑΤΙ - ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΜΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΝΑΡΟΛΙΑ ΓΙΑ 12 ΩΡΕΣ. ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ. ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ. ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΛΑΔΟΛΕΜΟΝΟ, ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ. ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΑΚΙ ΣΕ ΛΕΠΤΕΣ ΦΕΤΕΣ Η ΚΥΒΟΥΣ ΚΑΙ ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ.

-----------------------

ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΤΗΓΑΝΗΤΗ ΜΕ ΠΟΥΡΕ ΣΥΚΟΥ

ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ ΤΗΓΑΝΗΤΗ ΜΕ ΧΑΡΟΥΠΑΛΕΥΡΟ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΠΟΥΡΕ ΦΡΕΣΚΟΥ ΣΥΚΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΙΜΕΖΙ

ΥΛΙΚΑ

500 ΓΡ. ΓΡΑΒΙΕΡΑ
300 ΓΡ. ΧΑΡΟΥΠΑΛΕΥΡΟ
300 ΓΡ. ΑΛΕΥΡΙ
3 ΑΒΓΑ
300 ΓΡ. ΣΥΚΑ
120 ΓΡ. ΠΕΤΙΜΕΖΙ
ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΦΥΛΛΑΡΑΚΙΑ
5 ΓΡ. ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
300 ΓΡ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
5 ΓΡ. ΠΙΠΕΡΙ ΛΕΥΚΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΗ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΣΕ ΤΡΙΓΩΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΑΧΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 1½ ΕΚ. ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΡΟΥΠΑΛΕΥΡΟ ΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ. ΣΠΑΜΕ ΤΑ ΑΒΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ. ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΗ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΒΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΕΥΡΙΑ. ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΥΤΟ ΛΑΔΙ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΧΡΥΣΟ ΧΡΩΜΑ. ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΥΡΕΣ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΙΜΕΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ. ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΡΑΚΟΜΕΛΟ.TANEA.GR > ΕΛΛΑΔΑ >

 ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ  ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ,ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ,ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑ-ΤΡΟΦΗΣ



 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις