ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΔΟΣΗ ΟΠΙΟΕΙΔΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΘΕΙ ΕΚΘΕΤΙΚΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΥΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ!!...Ε.ΣΥ?

   ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΧΑΠΙΑ ΜΕ

 ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΤΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ

 ΟΠΙΟΕΙΔΕΣ 

ΦΑΙΝΤΑΝΥΛΗ





ΤΑ ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΑ ΚΑΡΤΕΛ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ «ΜΑΖΙΚΑ» ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΧΑΠΙΑ ΜΕ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΤΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΟΠΙΟΕΙΔΕΣ ΦΑΙΝΤΑΝΥΛΗ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ  ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΥΝ «ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ» ΠΛΑΣΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΣΚΙΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΟΠΙΟΕΙΔΕΣ ΑΝΑΛΓΗΤΙΚΟ ΦΑΙΝΤΑΝΥΛΗ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.





  ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΔΟΣΗ ΟΠΙΟΕΙΔΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΘΕΙ ΕΚΘΕΤΙΚΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΥΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΤΕΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΩΞΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ (DRUG ENFORCEMENT AGENCY, DEA), ΤΟ 27% ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΩΝ ΧΑΠΙΩΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΟΥ 2019 ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΔΟΣΗΣ ΦΑΙΝΤΑΝΥΛΗΣ, ΔΡΑΣΤΙΚΗΣ ΟΥΣΙΑΣ 50 ΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΡΩΙΝΗ. 

ΤΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΦΑΙΝΤΑΝΥΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΚΑΘΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΥΧΝΑ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΩΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΙΚΑ Η ΩΣ ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ Η ΑΛΛΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΟΞΕΙΣ ΠΟΝΟΥΣ.

 Η DEA ΔΕΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕ ΠΟΙΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΝΤΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΝΕΙΜΕ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΚΟΝΙΖΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΜΠΛΕ ΔΙΣΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ «Μ» ΣΤΗ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 30 ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΧΑΠΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΡΚΑ ΤΟΥ ΟΠΙΟΕΙΔΟΥΣ ΟΞΥΚΟΔΟΝΗ. 



ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ «ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΟΠΙΟΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΜΕΝΩΝ [ΑΝΑΛΓΗΤΙΚΩΝ] ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΜΑΖΙΚΑ ΠΛΑΣΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΕ ΦΑΙΝΤΑΝΥΛΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗ», ΤΟΝΙΣΕ Ο ΟΥΤΑΜ ΝΤΙΛΟΝ, ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ DEA.

 Ο ΝΤΙΛΟΝ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΕΝΕΙΜΑΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΕ ΦΑΙΝΤΑΝΥΛΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΗΡΩΙΝΗ ΑΝΑΜΕΜΙΓΜΕΝΗ ΜΕ ΦΑΙΝΤΑΝΥΛΗ ΕΝΟΧΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ DEA, ΔΥΟ ΜΙΛΙΓΚΡΑΜ ΦΑΙΝΤΑΝΥΛΗΣ ΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ.

 Η ΚΙΝΑ — Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΦΑΙΝΤΑΝΥΛΗΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ — ΕΚΑΝΕ ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΗ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ, ΕΓΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΤΙΖΕΙ. ΜΟΛΑΤΑΥΤΑ, Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΙ ΤΖΙΝΠΙΝΓΚ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΗΠΑ. ΑΠΕ PARALLAXI

READ MORE AT: HTTPS://PARALLAXIMAG.GR/UNCATEGORIZED/DYNITIKA-THANATIFORA-CHAPIA-ME-DRASTIKI-OUSIA-TO-SYNTHETIKO-OPIOEIDES-FAINTANYLI

ΗΠΑ: 

 εκτέλεση θανατοποινίτη με ισχυρό οπιοειδές επειδή λήγει


Την πρώτη εκτέλεση θανατοποινίτη με φαιντανύλη, ένα συνθετικό οπιοειδές, πρόκειται να πραγματοποιήσουν οι ΗΠΑ, αφότου η έφεση γερμανικής φαρμακευτικής εταιρείας απορρίφθηκε. Η Νεμπράσκα πήρε το πράσινο φως να χρησιμοποιήσει τη φαιντανύλη, η οποία ανιχνεύτηκε σε περισσότερους από 20.000 νεκρούς από υπερβολική δόση μόνο το 2016. Οι αμερικανικές αρχές υποστηρίζουν ότι οι προμήθειες πρόκειται να λήξουν και γι’ αυτό πρέπει να χρησιμοποιηθούν άμεσα.

Ο Κάρεϊ Ντιν Μουρ, ο οποίος έχει δηλώσει ότι θέλει να πεθάνει, έχει καταδικαστεί σε θάνατο για την ανθρωποκτονία δύο οδηγών ταξί, το 1979.

Στον Μουρ θα χορηγηθεί μαζί με τη φαιντανύλη και βάλιουμ, δημιουργώντας ένα πολύ ισχυρό κοκτέιλ στο οποίο οφείλονται πολλοί θάνατοι από υπερβολική δόση, καθώς και οι δύο ουσίες διακόπτουν την αναπνοή.    

Σύμφωνα με τη γερμανική φαρμακευτική εταιρεία, οι αρχές της Νεμπράσκα πρόκειται επίσης να χρησιμοποιήσουν στο θανατηφόρο κοκτέιλ δύο ακόμη φάρμακα τα οποία έχουν προμηθευτεί παράνομα. Σύμφωνα πάντα με την εταιρεία, η Νεμπράσκα δεν αποθηκεύει σωστά τα φάρμακα, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει οδυνηρό θάνατο στον Μουρ.

Η εταιρεία υποστηρίζει επίσης ότι θα μπορούσε να δυσφημιστεί, εάν τα φάρμακά της χρησιμοποιούνται για εκτελέσεις, δεδομένου ότι η θανατική ποινή είναι παράνομη στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο διευθυντής των φυλακών της πολιτείας, ο Σκοτ Φρέικς, αρνήθηκε να δηλώσει δημόσια από πού προμηθεύτηκε η Πολιτεία τα συγκεκριμένα φάρμακα. Επιμένει ωστόσο ότι αυτά που έχει πάρει από τη γερμανική φαρμακευτική πρόκειται να λήξουν τις επόμενες εβδομάδες και πως εάν δεν χρησιμοποιηθούν τώρα, οι αρχές θα πρέπει να αναζητήσουν νέες προμήθειες.  

naftemporiki.gr με πληροφορίες από Guardian

ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΕΣ ΟΔΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ .

 ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΔΟΣΗ ΟΠΙΟΕΙΔΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΘΕΙ ΕΚΘΕΤΙΚΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΥΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ

ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΡΑΣΤ-ΛΟΜΠΙ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ-ΚΟΛΟΣΣΩΝ,ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ-ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ  ΜΕ ΝΟΘΕΥΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΑ 

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ DEA, ΔΥΟ ΜΙΛΙΓΚΡΑΜ ΦΑΙΝΤΑΝΥΛΗΣ ΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ!!!!!

ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΗΖΩΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΚΕΥΑΣΜΑ  ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΛΩΣΤΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ :

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ,ΟΠΟΥ...[ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ,ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ]

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.
13.5. ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΥΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΟ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΞΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ.
13.6. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΝ ΜΕΓΙΣΤΑ ΟΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΓΙΑ ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΦΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΛΠ.
13.7. ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΔΙΑΒΙΩΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΕ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ- ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ, ΜΕ ΝΕΡΟ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ.

13.0 ΥΓΕΙΑΠρογραμματικές δηλώσεις Ελλήνων Συνέλευσις:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

Ιδρυτική διακήρυξη Ελλήνων Συνέλευσις:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις