AΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ COVID-19!!!

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ | IN FOCUS | ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ & ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

IN FOCUS – AΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ COVID-19: ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΠΙΟ ΑΝΘΕΚΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Χ. ΚΑΤΣΙΚΑΣΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΦΑΣΙΑΝΟΣ

 

ΑΝ ΕΣΤΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗΣ, ΤΟ ΣΟΚ ΠΟΥ ΕΠΕΦΕΡΕ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ COVID-19 ΣΕ ΑΜΦΟΤΕΡΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΘΕΩΡΗΤΟ

. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΟΥ 2020, Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΘΗΚΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 30% ΕΝΩ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΜΕΙΩΣΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ 10%.

 ΩΣΤΟΣΟ, ΕΣΤΙΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΕΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΑΝΕΡΓΙΑΣ, ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΟΚ ΔΕΝ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΤΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΩΝ. ΌΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΗΜΑ


 Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΟΥ 2020 ΑΓΓΙΞΕ ΤΟ 13% (ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥ 260% ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΕΡΥΣΙ), ΕΝΩ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ (ΠΕΡΙΠΟΥ 7,5%). ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΥΨΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΑΛΩΤΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ, ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΠΕΡΥΣΙ, ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΑΥΞΗΣΗ Η ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ

. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΙΟ ΑΝΘΕΚΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ;

ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΥΦΕΣΗΣ, ΠΟΥ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΤΡΙΜΗΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, Η ΑΡΓΗ ΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΣΕ ΔΟΜΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΩΝ.

ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΔΙΧΤΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΙΧΤΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ. ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (KURZARBEIT) ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΤΙΝΑΞΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ, ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΚΑΘΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΣΟΚ. 

ΤΕΛΟΣ, ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΟΝΤΑΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΕΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΥΣΚΑΜΨΙΕΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΥΚΛΟ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ,ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΗΠΕΙΡΟΥΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ -ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ....ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ...ΤΙΣ ΗΠΑ!!!!

ΕΝΩ [ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ] , ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ,ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ,ΜΕ 49.000 ΕΤΟΙΜΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ,ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΕΡΓΑ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΙΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ....ΧΑΛΙ ΜΑΣ.

ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ-ΞΕΝΟΔΟΥΛΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ,ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ,ΚΑΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ

ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - Ε.ΣΥ. - ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

Το πρόγραμμα που αναπτύσσεται κατωτέρω είναι στηριγμένο επάνω στις οικονομικές προσφορές του Αρτέμη Σώρρα προς την Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία καθώς επίσης και στο πρόγραμμα των 2,3 τρις Ευρώ το οποίο έχει κατατεθεί στα Ταμεία Κληρονομικών Κεφαλαίων των αυτοχθόνων κυρίαρχων Ελλήνων. Αυτές οι προσφορές και τα αποθεματικά που είναι στην διάθεση των Ελλήνων θα περιέλθουν στα χέρια μας όταν τους θεσμούς του κράτους μας τους αναλάβει ο Πολιτικός Φορέας «Ελλήνων Συνέλευσις – Ε.ΣΥ.».

Προγραμματικές δηλώσεις Ελλήνων Συνέλευσις:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

Ιδρυτική διακήρυξη Ελλήνων Συνέλευσις:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Για την Ελληνική Κυρίαρχη Δημοκρατία έχουν κατατεθεί και κλειδωθεί τα ακόλουθα οικονομικά εργαλεία από τον Αρτέμη Σώρρα (*). Αυτά συνοδεύονται με σειρά αδιαμφισβήτητων και αδιαφιλονίκητων διαπιστευτηρίων και νομιμοποιητικών έγγραφων που επικυρώνουν την εγκυρότητα, γνησιότητα και ισχύ. Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες νομικές και πρακτικές ενέργειες βάσει της Ελληνικής αλλά και της Παγκόσμιας νομοθεσίας, προς κάθε κατεύθυνση και προς κάθε άμεσα ή και έμμεσα σχετικό φορέα και έχει δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για τυχόν ενστάσεις, απορρίψεις, αμφισβητήσεις κ.ο.κ. Σε καμία από τις προτάσεις και σε κανένα από τα κατατεθέντα εργαλεία δεν έχει γίνει ουδέποτε οποιαδήποτε απόρριψη ή άρνηση οιασδήποτε μορφής από οιονδήποτε φορέα.

ΣΕΛΙΔΑ 1 από 40
Αφού παρήλθε ο χρόνος των ενστάσεων και δεν υπήρξε καμία άρνηση, αυτό υποχρεωτικώς συνεπάγεται σε αποδοχή και οι πράξεις θεωρούνται τελεσθείσες, χωρίς δικαίωμα παρεμβολής από οιονδήποτε φορέα, οποτεδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο.
Τα εργαλεία και ο πλούτος που περιέχουν είναι πλέον εκχωρηθείσα περιουσία υπέρ των Ελλήνων, της Ελλάδος και του εν γένει απανταχού Ελληνισμού.
Συνοπτικά έχουν τελεσθεί οι ακόλουθες πράξεις και έχουν κατατεθεί τα ακόλουθα ποσά που είναι έτοιμα προς εκταμίευση:
1.0. ΠΟΣΟ ΕΞΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ($ 600.000.000.000) ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ είναι κατατεθειμένα σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού και τα οποία επικυρώθηκαν από όλους τους εμπλεκομένους φορείς (US Treasury, US Treasury Offset Payments, US department of Transportation, ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ, ΤΤΕ, Άρειο Πάγο, Ελληνικά Δικαστήρια και πολλές άλλες χώρες του εξωτερικού). Κατατέθηκαν για την εξαγορά του Δημοσίου Χρέους και τη χρηματοδότηση των νέων αναγκών.
1.1. Επιτόκιο : 0 %, (0,5 % προσωρινό επιτόκιο μέχρι την εξαγορά των δανείων από τους δανειστές: και μετά θα μετατραπεί σε 0 %. Τα έσοδα από τους σχετικούς τόκους θα διατεθούν και πάλι σε ταμείο για την Ελλάδα),
1.2. Αποπληρωμή : Μέχρι 100 χρόνια.
2.0. ΠΟΣΟ ΔΥΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΡΙΩΝ (€2.300.000.000.000) ΕΥΡΩ έχει κατατεθεί ως αίτημα του Αρτέμη Σώρρα ο οποίος ενέργησε για λογαριασμό των Αυτοχθόνων Ελλήνων που ζουν στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, δυνάμει του Αμετακλήτου- Αορίστου χρονικά και με Μεταθανάτια ισχύ και κληρονομικό δικαίωμα Συμβολαιογραφικού Πληρεξουσίου, όπως αυτό έχει ανατεθεί από διάφορους Δήμους αλλά και Εκκλησιαστικούς Φορείς στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

ΣΕΛΙΔΑ 2 από 40



 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις