ΠΟΥ: ΟΙ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ 745.000 ΑΤΟΜΑ ΑΝΑ ΕΤΟΣ!!!!

 

ΠΟΥ: ΟΙ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ 745.000 ΑΤΟΜΑ ΑΝΑ ΕΤΟΣ



ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΑ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΛΛΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ (ΣΥΧΝΑ ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ) ΥΠΕΡΩΡΙΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ

ΟΙ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΥΓΕΙΑΣ (ΠΟΥ).

Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ 2016, 745.000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΕΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΩΡΙΩΝ.

Η ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Ο ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΕΙ (ΚΑΙ) ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΣΗ.

Η ΕΡΕΥΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΓΓΙΖΟΥΝ Η ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΙΣ 55 ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ 35%, ΕΝΩ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ 17%, ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ 35 ΕΩΣ 40 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

Η ΜΕΛΕΤΗ, ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ILO), ΕΔΕΙΞΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΔΥΟ ΤΡΙΤΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΩΡΙΩΝ ΗΤΑΝ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕΣΗΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ.

ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡΩΡΙΩΝ.

ΠΕΝΤΕ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ 55ΧΡΟΝΟΥ ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΦΡΟΣΤΙΚ ΣΤΟ LINKEDIN ΕΓΙΝΕ VIRAL, ΚΑΘΩΣ ΠΕΡΙΕΓΡΑΦΕ ΠΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ.

Ο ΦΡΟΣΤΙΚ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΙΧΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ HSBC ΕΞΗΓΟΥΣΕ ΠΩΣ ΕΝΑ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ, ΟΤΑΝ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΕ ΕΝΑ ΣΦΙΞΙΜΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ, ΤΟ ΣΑΓΟΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΔΥΣΠΝΟΙΑ.

«ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ», ΕΓΡΑΨΕ.

ΚΑΘΩΣ ΑΝΑΡΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΔΙΑΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ, Ο ΦΡΟΣΤΙΚ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. «ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ZOOM ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ», ΚΑΤΕΛΗΞΕ.

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ ΤΑΥΤΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΩΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ.

Ο ΦΡΟΣΤΙΚ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ, ΟΜΩΣ ΕΝΑΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕ: «ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ».

Η HSBC ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΦΡΟΣΤΙΚ.

«ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΖΩΗΣ. ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΕΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΞΗΣΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΑΣ».

ΑΝ ΚΑΙ Η ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΣΤΙΑΣΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΗΜΕΙΩΣΑΝ ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΣΗ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ.

«ΈΧΟΥΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ LOCKDOWN ΟΙ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ 10%», ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΦΡΑΝΚ ΠΕΓΚΑ ΤΟΥ ΠΟΥ.

Η ΕΚΘΕΣΗ ΑΝΕΦΕΡΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΟΤΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ.

ΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΙ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ: ΠΡΩΤΟΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΕΣΕΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΩΡΩΝ ΑΥΞΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΒΛΑΒΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΛΚΟΟΛ, Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΩΡΩΝ ΥΠΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΚΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΙΔΗΣΗ ΦΤΑΝΕΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΣΑΓΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ, ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΔΕΙΑΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ. ΦΥΣΙΚΑ, ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΗΜΕΡΕΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΣ.

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΑΥΞΑΝΟΤΑΝ ΗΔΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ 9% ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.

ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ, Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΑ ΜΕΣΩ ΟΡΟ ΕΞΙ ΩΡΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΥΠΕΡΩΡΙΩΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ 3,6 ΩΡΕΣ ΥΠΕΡΩΡΙΩΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.

ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ BBC

IN.GR

17 ΜΑΪΟΥ 2021, 21:00

ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΩΣ,ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΄΄ΠΡΟΣΩΠΟ΄΄ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

ΑΣ ΤΟ ΔΟΥΜΕ:


Προγραμματικές δηλώσεις Ελλήνων Συνέλευσις:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

Ιδρυτική διακήρυξη Ελλήνων Συνέλευσις:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

ΕΡΓΑΣΙΑ

4.1. Η Ελλήνων Πολιτεία παρέχει εργασία και ασφάλεια σε όλους τους πολίτες μέσα από τη λειτουργία της.
4.2. Η Ελλήνων Πολιτεία ανοίγει τους παραγωγικούς και αναπτυξιακούς ορίζοντες ειδικά με την ένταξη στην παραγωγική διαδικασία καινοτομιών και τεχνολογίας αιχμής έτσι ώστε να εξασφαλίζεται εργασία με την απόδοση έργου προς αυτήν. Με τη δομή και τη δόμηση της η πολιτεία θα παρέχει πάντα εργασία σε όλους τους πολίτες της,
4.3. Οι συνθήκες εργασίας θα είναι με σεβασμό προς το Ανθρώπινο δυναμικό.
4.4. Η αμοιβή θα είναι πάντα με αξιοκρατικό κριτήριο παραγωγικότητας και ποιότητας εργασίας.
4.5. Η περίθαλψη και συνταξιοδότηση των εργαζομένων θα καλύπτεται από ένα ασφαλιστικό ταμείο υψηλοτάτων προδιαγραφών το οποίο θα λειτουργεί πάντα με καθαρή ανταποδοτικότητα. Το ταμείο αυτό θα είναι αυτοδιοίκητο με σκοπό να πραγματοποιεί κερδοφόρες ΣΕΛΙΔΑ 15 από 40
επενδύσεις ώστε να βελτιώνεται η θέση των μετόχων του που είναι οι συνταξιούχοι. Όλα τα υπάρχοντα ταμεία αφού ελεγχθούν θα εξυγιανθούν και θα λειτουργούν προς όφελος των πολιτών. Η λειτουργία της Ελλήνων Πολιτείας μέσω μηχανισμών και νόμων θα είναι η διαχρονική εξασφάλιση της τρίτης ηλικίας. Μεγάλο και σημαντικό κεφάλαιο η τρίτη ηλικία για την Πολιτεία. Άνθρωποι γεμάτοι βιωματική σοφία μπορούν να μεταδώσουν τον σπόρο της γνώσης στην επερχόμενη γενιά με σεβασμό για τον άνθρωπο, την Πολιτεία, το περιβάλλον, τον πλανήτη και την Κοσμοθέαση (Κοσμοθέαση είναι οτιδήποτε προσλαμβάνεται από τις αισθήσεις και γίνεται αντιληπτό μέσω της νοητικής διεργασίας ως αληθινό και υπαρκτό).
4.6. Η Ελλήνων Πολιτεία αναγνωρίζει την υποχρέωση να παρέχει τις συνθήκες για την ικανοποιητικότερη διαβίωση σε αντίθεση με το σημερινό καθεστώς το οποίο σκοτώνει τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας γιατί τους κονσερβοποιεί σε πανάθλια ιδρύματα που έχουν μόνο κερδοσκοπικό χαρακτήρα.
4.7. Σε ολόκληρη την Ελλάδα η Ελλήνων Πολιτεία αναλαμβάνει πλήρως την υποχρέωση της έναντι της τρίτης ηλικίας δημιουργώντας πάρκα που θα περιλαμβάνουν σύγχρονες εγκαταστάσεις διαμονής, εγκαταστάσεις ενασχολήσεων και συναναστροφής – επικοινωνίας, αίθουσα σωματικής αγωγής, ιατρική και νοσοκομειακή περίθαλψη κ.ο.κ.
Είμαστε ως Έλληνες υποχρεωμένοι να καταστήσουμε την τρίτη ηλικία αυτάρκη ώστε να μην εξαρτάται από κανέναν και είμαστε υποχρεωμένοι όλοι να την σεβόμαστε.

ΟΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗ ΜΟΥ,ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ,ΔΛΔ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΟΥΛΟΣ,ΣΥΝΕΧΙΣΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ

ΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΣ,ΔΛΔ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙΣ ΕΡΓΟ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ 

ΕΝΤΑΞΟΥ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΣΟΥ,ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ,ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ,ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΄΄ΕΡΓΟ΄΄



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις