«ΟΙ 2.153 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΤΟ 60% ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

 

Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟ ΒΗΜΑ, ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΣΤΙΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020, ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:

 «ΟΙ 2.153 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΤΟ 60% ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, (ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ 4,6 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΤΟΜΑ), ΣΤΗΛΙΤΕΥΕΙ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ OXFAM, ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, «ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ» ΤΩΝ ΑΝΙΣΟΤΗΤΩΝ».

Η ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ OXFAM ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΤΙΣ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020 ΤΟΥ 50ΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΣΤΟ ΝΤΑΒΟΣ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ.

«ΟΙ ΧΥΔΑΙΕΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΡΗΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΧΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ, ΚΑΙ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ», ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΕ OXFAM ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ.

ΠΑΛΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ OXFAM, ΤΟ 42% ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ, «ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΦΟΡΤΟΥ ΤΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ».

Ο ΑΜΙΤΑΜΠ ΜΠΙΧΑΡ, ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ OXFAM ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΤΟ ΝΤΑΒΟΣ ΣΤΙΣ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΔΗΛΩΣΗ: «ΤΟ ΧΑΣΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΦΤΩΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΙΣΟΤΗΤΩΝ. ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ 7 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΟ 30% ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΩΝ ΦΤΩΧΟΤΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ 10% ΤΩΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΓΑΛΛΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΜΙΣΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ CREDIT SUISSE ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΤΟ 1% ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ 60% ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗΝ ΩΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟ 1% ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ΚΑΤΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ 39% ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΕΝΩ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ Η ΑΛΛΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ 13%. ΌΠΩΣ ΤΟΝΙΖΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ BBC, ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ 39% ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ 1% ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟ 1% ΕΛΕΓΧΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ 24% ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ 8% ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ.

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ, ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ, ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΥΤΟΥ 1% ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΤΙΝΑΧΘΕΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 515.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΕΤΗΣΙΩΣ ΤΟ 2017 ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙ ΑΥΞΗΣΗ 7,2% ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΤΟΣ. ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΥ 1% ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΘΕΙ ΚΑΤΑ 33%. ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ ΤΟ 2013, Ο ΤΟΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ, ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΩΣ ΤΗ “ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ”.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΙΝΗΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΘΑΡΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ. ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΝΑ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.

ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ, ΟΤΑΝ Η ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ ΕΝΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. ΌΤΑΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ Η ΠΛΟΥΤΟΥ, ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΖΗΜΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ, Η ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΜΕΧΡΙ ΕΝΑΝ ΒΑΘΜΟ, ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΚΑΘΟΤΙ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΝΑ ΔΑΠΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.


......ΑΥΤΟ ΤΟ ...ΞΕΧΑΣΑΜΕ!!!!!!!!!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

Το πρόγραμμα που αναπτύσσεται κατωτέρω είναι στηριγμένο επάνω στις οικονομικές προσφορές του Αρτέμη Σώρρα προς την Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία καθώς επίσης και στο πρόγραμμα των 2,3 τρις Ευρώ το οποίο έχει κατατεθεί στα Ταμεία Κληρονομικών Κεφαλαίων των αυτοχθόνων κυρίαρχων Ελλήνων. Αυτές οι προσφορές και τα αποθεματικά που είναι στην διάθεση των Ελλήνων θα περιέλθουν στα χέρια μας όταν τους θεσμούς του κράτους μας τους αναλάβει ο Πολιτικός Φορέας «Ελλήνων Συνέλευσις – Ε.ΣΥ.».
Προγραμματικές δηλώσεις Ελλήνων Συνέλευσις:
Ιδρυτική διακήρυξη Ελλήνων Συνέλευσις:

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Για την Ελληνική Κυρίαρχη Δημοκρατία έχουν κατατεθεί και κλειδωθεί τα ακόλουθα οικονομικά εργαλεία από τον Αρτέμη Σώρρα (*). Αυτά συνοδεύονται με σειρά αδιαμφισβήτητων και αδιαφιλονίκητων διαπιστευτηρίων και νομιμοποιητικών έγγραφων που επικυρώνουν την εγκυρότητα, γνησιότητα και ισχύ. Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες νομικές και πρακτικές ενέργειες βάσει της Ελληνικής αλλά και της Παγκόσμιας νομοθεσίας, προς κάθε κατεύθυνση και προς κάθε άμεσα ή και έμμεσα σχετικό φορέα και έχει δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για τυχόν ενστάσεις, απορρίψεις, αμφισβητήσεις κ.ο.κ. Σε καμία από τις προτάσεις και σε κανένα από τα κατατεθέντα εργαλεία δεν έχει γίνει ουδέποτε οποιαδήποτε απόρριψη ή άρνηση οιασδήποτε μορφής από οιονδήποτε φορέα.
ΣΕΛΙΔΑ 1 από 40
Αφού παρήλθε ο χρόνος των ενστάσεων και δεν υπήρξε καμία άρνηση, αυτό υποχρεωτικώς συνεπάγεται σε αποδοχή και οι πράξεις θεωρούνται τελεσθείσες, χωρίς δικαίωμα παρεμβολής από οιονδήποτε φορέα, οποτεδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο.
Τα εργαλεία και ο πλούτος που περιέχουν είναι πλέον εκχωρηθείσα περιουσία υπέρ των Ελλήνων, της Ελλάδος και του εν γένει απανταχού Ελληνισμού.
Συνοπτικά έχουν τελεσθεί οι ακόλουθες πράξεις και έχουν κατατεθεί τα ακόλουθα ποσά που είναι έτοιμα προς εκταμίευση:
1.0. ΠΟΣΟ ΕΞΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ($ 600.000.000.000) ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ είναι κατατεθειμένα σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού και τα οποία επικυρώθηκαν από όλους τους εμπλεκομένους φορείς (US Treasury, US Treasury Offset Payments, US department of Transportation, ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ, ΤΤΕ, Άρειο Πάγο, Ελληνικά Δικαστήρια και πολλές άλλες χώρες του εξωτερικού). Κατατέθηκαν για την εξαγορά του Δημοσίου Χρέους και τη χρηματοδότηση των νέων αναγκών.
1.1. Επιτόκιο : 0 %, (0,5 % προσωρινό επιτόκιο μέχρι την εξαγορά των δανείων από τους δανειστές: και μετά θα μετατραπεί σε 0 %. Τα έσοδα από τους σχετικούς τόκους θα διατεθούν και πάλι σε ταμείο για την Ελλάδα),
1.2. Αποπληρωμή : Μέχρι 100 χρόνια.
2.0. ΠΟΣΟ ΔΥΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΡΙΩΝ (€2.300.000.000.000) ΕΥΡΩ έχει κατατεθεί ως αίτημα του Αρτέμη Σώρρα ο οποίος ενέργησε για λογαριασμό των Αυτοχθόνων Ελλήνων που ζουν στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, δυνάμει του Αμετακλήτου- Αορίστου χρονικά και με Μεταθανάτια ισχύ και κληρονομικό δικαίωμα Συμβολαιογραφικού Πληρεξουσίου, όπως αυτό έχει ανατεθεί από διάφορους Δήμους αλλά και Εκκλησιαστικούς Φορείς στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΑΥΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις