Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ «ΤΙΜΩΡΕΙ»ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ,ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ...ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ!!

 

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ «ΤΙΜΩΡΕΙ» ΑΔΙΚΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΕΞΗΓΑΓΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ, ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ, ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΗΝΕΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ.

ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (ΙΣΑ) ΚΑΛΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (ΕΟΠΥΥ) ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ!

Ο ΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,

 ΠΟΥ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ» ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ, ΕΛΑΒΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΤΟΥ ΙΣΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΔΙΕΞΗΓΑΓΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ. ΔΗΛΑΔΗ, ΓΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ! ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ.

ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ, ΚΑΘΩΣ Ο ΙΣΑ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ, ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ. ΑΛΓΕΙΝΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΙΣΑ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΓΙΑΤΡΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΤΟΥΛΗ ΝΑ... ΖΗΤΑΕΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΑ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ, ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΧΡΕΩΝΑΝ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ. ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο Κ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ Η ΕΣΤΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ, ΓΙΑΤΡΟ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΣΥ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΔΑΠΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ?

 

ΑΘΗΝΑ 29/11/2018
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 994

ΠΡΟΣ 1. ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΟ. ΑΝΔΡΕΑ ΞΑΝΘΟ
2. ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΟ. ΕΥΚΛΕΙΔΗ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ
3. ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΛΗΝ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΘΕΜΑ: ΑΠΟ 1/1/2019 ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Ο ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΑΠΟ 1/1/2019 ΤΟΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΝΟΜΙΑΣ, ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.
ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΌΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ. ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΙ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.
ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ «ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ ΝΤΟΡΒΑ» ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΥΝΑΠΤΟΥΝ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΛΛΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΠΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΣΕ ΠΡΟΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

1.0 Επιτροπές Δικαίου & Πειθαρχικού
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
Ι. ΘΕΣΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΒΟΥΛΗ
1.0 ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:
1.1. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
1.2.1. Η Επιτροπή Ελέγχου Δημοσίου Χρέους: Θα προβεί σε μια ενδελεχή έρευνα, για τον έλεγχο την αξιολόγηση και τη δομή του δημοσίου χρέους σε βάθος χρόνου, τόσου ώστε να αποδειχτεί στο σύνολο η αλήθεια, με την επικουρία ομάδας παγκοσμίως αποδεκτών εμπειρογνωμόνων ελεγκτών. Ο έλεγχος θα περιλαμβάνει χωρίς να είναι περιοριστικό, το πως δημιουργήθηκε το Δημόσιο χρέος, ποιοί ήταν οι δανειστές, με τι συμβάσεις δεσμεύτηκε το κράτος και η τήρηση αυτών, ποιός γνωμάτευσε και αποφάσισε επ’ αυτών, θα πιστοποιηθεί εάν και εφόσον είναι απεχθές το χρέος, εάν τα χρήματα έφτασαν και πόσα έφτασαν στην Ελλάδα, πως τοκίστηκε το εκάστοτε δάνειο, ποιός διαχειρίστηκε τα χρήματα που λήφθηκαν, που επενδύθηκαν, η έκδοση/ ακύρωση των ομολόγων κ.ο.κ.
1.2.2. Επιτροπή ελέγχου για τη διαχείριση δημόσιου χρήματος από εσωτερικά όργανα ή εξωτερικά καθώς και το ρόλο των συμβουλευτικών, ελεγκτικών εξωτερικών, ιδιωτικών ή και κρατικών συμβούλων.

ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΤΗΝ:
η) Υγεία, Φαρμακοβιομηχανία,
θ) Εργασία & Κοινωνικές ασφαλίσεις,


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις