ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ!!


ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

22 ΙΟΥΝ 2021 | 07:12

ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΛΕΙΨΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ (ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ, ΜΕΣΑ, ΥΠΟΔΟΜΕΣ, ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΗ ΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΕΡΕΡΓΑΣΙΑ), ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΗΝ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4662/2020, ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΠΙΤΩΘΕΙ ΜΕ ΜΕΤΑΘΕΣΗ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΗΣΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΞΟΔΩΝ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΤΟΠΟ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥΣ. ΈΧΕΙ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΠΛΗΡΩΣ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ (ΑΠΟ ΤΟ 1996) ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ ΤΟ ΑΜΕΤΑΘΕΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ. Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΤΑΘΕΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ 2017 ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ 13 ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ 2020 ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4662.    

ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΧΗΜΟ ΚΛΙΜΑ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΣΜΕΝΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ. ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΩΝ ΜΟΡΙΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΞΕΣΠΙΤΩΜΑ.

ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΤΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΔΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΠΑΛΩΣΕΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΝΗΣΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΣΠΩΝΤΑΙ ΔΑΠΑΝΟΥΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ.    

ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ, ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΣΤΑΘΜΟΙ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΙΑ, ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΛΩΘΟΥΝ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΣΠΩΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ. ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.

ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΥΡΥΝΟΝΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΕΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ (ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ), ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ 5ΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΙΣ ΝΗΣΙΩΤΙΚΕΣ, ΤΙΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΜΩΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΝΕΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΣΕ ΝΗΣΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. 

ΌΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ, ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ  ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΕΞΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ. 

ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ, ΣΥΝΕΒΑΛΛΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ (Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.) ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΤΕ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΞΕΣΠΙΤΩΜΑ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΡΙΑ, ΕΙΤΕ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΕΣΠΙΤΩΘΕΙ.

Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ ΟΠΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ 4662, ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΣΠΙΤΩΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ, ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΩΝ ΗΓΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ. ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ.


ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΈΝΩΣΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ 
.

HTTPS://WWW.ALT.GR/EXATHLIOSI-TON-PYROSVESTON-ME-EYTHYNI-T/

 ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΈΝΩΣΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ 

Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟ ΠΙΑ
ΘΡΗΝΗΣΑΜΕ ΤΟΣΑ ΘΥΜΑΤΑ ΛΟΓΩ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ
ΧΑΣΑΜΕ ΧΛΔ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΔΑΣΙΚΕΣ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΄΄ΑΥΤΟΙ΄΄ ΣΦΥΡΑΝ ΑΜΕΡΙΜΝΑ
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ 
Ο κ. Μητσοτάκης αποκάλυψε από το βήμα της κοινοβουλευτικής ομάδας που πραγματοποιήθηκε το Σαββάτο ότι εχει προγραμματιστεί να γίνουν άμεσα 400 προσλήψεις συνοριοφυλάκων. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες η προκήρυξη του διαγωνισμού πρόκειται να γίνει άμεσα. Αυτό ως μια προσπάθεια να ενισχυθεί η φύλαξη των συνόρων, αλλά και να ενισχυθεί η αστυνομική παρουσία σε hot spot και κλειστά κέντρα κράτησης.
https://anergoi-foitites.edu.gr/anergoi/ipourgio-prostasias-tou-politi-prokiriksi-gia-400-proslipsis/
 400 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΣΥΝΟΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΑΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ 400 ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ

ΥΠΡΟΠΟ: Ανακοίνωσε 381 προσλήψεις σε 34 σωφρονιστικά καταστήματα εν αγνοία του ΑΣΕΠ


https://ageliesergasias.gr/ypropo-anakoinose-381-proslipseis-se-34-sofronistika-katastimata-en-agnoia-toy-asep/

Προσλήψεις άλλων 1.200 που θα υπηρετήσουν ως συνοριοφύλακες και θα ενισχύσουν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης προωθεί με ταχείς ρυθμούς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης των 1.500 ειδικών φρουρών.https://ageliesergasias.gr/amesa-1-200-proslipseis-gia-synoriofylakes-meso-asep/

ΔΛΔ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ[ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΕΙΑ],ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΛΣΜΒΑΝΟΥΝ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΔΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ,ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΩΝΤΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ,ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ,ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΞΕΚΕΡΕΜΑΣΤΟΥΣ
ΚΑΙ ΌΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ, ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ  ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΕΞΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ.
ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑ-ΛΗΣΤΕΣ! ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ

ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΣΩΡΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ?
ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ , ΚΑΙ Η ΨΥΧΙΚΗ ΤΟΥ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ
 ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΦΟΡΕΑ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ,ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΦΕΡΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

 ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ

16.1. Ο ρόλος του Πυροσβεστικού Σώματος είναι πολύ σημαντικός στην φύση και στο περιβάλλον του Ελλαδικού χώρου. Η μορφολογία του εδάφους απαιτεί ειδικές δεξιότητες, ώστε να υπάρχει δράση σε όλα τα μέρη. Ο ρόλος του σώματος είναι να προφυλάσσει και βοηθάει τους ανθρώπους σε έκτακτες ανάγκες φυσικών καταστροφών και πυρκαγιών.
16.2. Εξίσου σημαντικό ρόλο έχει στην προφύλαξη της χλωρίδας της χώρας μας.
16.3. Θα κατασκευαστούν οι απαραίτητες αντιπυρικές ζώνες σε όλη την επικράτεια, θα αναβαθμιστούν όλα τα κέντρα πυρόσβεσης με τα πιο σύγχρονα και άρτια τεχνολογικά μέσα, όπως αεροπλάνα, ελικόπτερα, αυτοκινούμενες μονάδες, παρακολούθηση μέσω ελληνικών δορυφόρων κλπ.
16.4. Η εκπαίδευση των πυροσβεστών θα είναι άρτια με τα πιο σύγχρονα μέσα και αυτοί θα καλύπτονται μισθολογικά και ασφαλιστικά από την Πολιτεία ώστε να παράσχουν απρόσκοπτα τις υπηρεσίες τους.

ΚΑΙ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

14.1. Πάγια θέση της Πολιτείας είναι ότι για να έχεις ειρήνη πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος για πόλεμο.
14.2. Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας παράγοντες ασφάλειας, ευημερίας και προόδου του Ελληνικού Έθνους.
14.3. Οι ένοπλες δυνάμεις θα ενισχυθούν και στους τρεις κλάδους τους και στον στρατό ξηράς και στο ναυτικό και στην αεροπορία με τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα. Θα δοθεί προτεραιότητα στην κατασκευή των ανωτέρων οπλικών συστημάτων σε κατασκευαστικές μονάδες αμιγώς ελληνικές.
14.4. Θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στα σύνορα, τόσο στην Ηπειρωτική Ελλάδα όσο και στα νησιά. Όλες οι περιοχές θα επανδρωθούν με υπερσύγχρονες μονάδες παρακολούθησης και άμεσης παρέμβασης τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε εξοπλισμό.

14.5. Ιδιαίτερη φροντίδα θα τηρηθεί για τη σίτιση και διαμονή στα στρατόπεδα. Θα τηρούνται υψηλές προδιαγραφές διαβίωσης γιατί οι ένοπλες δυνάμεις είναι πολύτιμες για την πολιτεία.
14.6. Τα κέντρα εκπαίδευσης και εξάσκησης θα είναι υψηλών τεχνικών προδιαγραφών και θα ακολουθούν αυστηρό πρόγραμμα εξάσκησης και ετοιμότητας άμεσης ανάγκης στη ξηρά, στη θάλασσα και στον αέρα.
14.7. Θα αξιοποιηθεί διεθνώς κάθε δυνατή συνεργασία, που μπορεί να αποφέρει σημαντικά οφέλη προς την επίτευξη αυτού του σκοπού. Θα δοθεί προτεραιότητα εφαρμογής καινοτόμων τεχνολογιών ΣΕΛΙΔΑ 28 από 40  Ελλήνων επιστημόνων και εφευρετών, που είναι προσαρμοσμένες στην γεωγραφική μορφολογία του Ελληνικού χώρου.
14.8. Θα σταματήσει η διαρροή των καινοτόμων αυτών εφευρέσεων προς ξένα προς το ελληνικό κράτος κέντρα εφαρμογής και θα εφαρμόζονται και εξελίσσονται μόνο από ελληνικά εργοστάσια σε συνεργασία με τις ένοπλες δυνάμεις.
14.9. Με απόλυτο σεβασμό η Πολιτεία έναντι αυτών που υπηρετούν το μέγιστο καθήκον της ασφάλειας της χώρας μας, τους διασφαλίζει ώστε να μην έχουν καμία αναστολή και εμπόδιο στην εκτέλεση του καθήκοντός τους.
14.10. Η Πολιτεία θα τους εξασφαλίσει μισθολογικά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά, ώστε απερίσπαστοι να εκτελούν το χρέος τους προς την πατρίδα.
14.11. Η γνώση τους και εμπειρία τους είναι χρήσιμη και απαραίτητη και ως τέτοια πρέπει να μεταφέρεται στους νεότερους αξιωματικούς υπαξιωματικούς και οπλίτες των ενόπλων δυνάμεων.
14.12. Η εκπαίδευση όλων των υπηρετούντων στις ένοπλες δυνάμεις θα είναι ύψιστης ποιότητος, καθώς επίσης θα γίνει αναβάθμιση σε όλες τις εγκαταστάσεις των ενόπλων δυνάμεων με απόλυτο σεβασμό για το έργο που έχουν αναλάβει.

15.0 ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Η αστυνομία καλείται να διασφαλίσει την εσωτερική ασφάλεια των πολιτών.
15.1. Για το λόγο αυτό η Πολιτεία θα της παράσχει κάθε υλικοτεχνική εξάρτηση ώστε να καταστεί αποτελεσματική στο έργο της.
15.2. Η εκπαίδευση που θα παρέχει η Πολιτεία στους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς θα γίνεται με υπερσύγχρονα τεχνολογικά συστήματα.
15.3. Θα προσληφθεί το απαραίτητο υπηρεσιακό προσωπικό προκειμένου να εκτελούν την υπηρεσία τους ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά.
15.4. Η Πολιτεία θα τους εξασφαλίσει ικανοποιητικές μισθολογικές και ασφαλιστικές συνθήκες για να προσφέρουν απρόσκοπτα και απροβλημάτιστα τις υπηρεσίες τους .
15.5. Τα σώματα ασφαλείας θα έχουν την εκτίμηση της Πολιτείας και αυτά πρέπει να σέβονται τον κάθε Έλληνα Πολίτη γιατί ο ίδιος τους διόρισε στην υπηρεσία τους και ουσιαστικά εργάζονται για αυτόν.








Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις