Η ΑΠΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΣΗ ΕΧΕΙ “ΚΕΡΔΗ”. ΦΕΡΝΕΙ ΨΗΦΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΟΝ “ΑΦΡΟ” ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΔΗΜΟΙ.


ΔΕΝ ΡΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΤΑ ΦΟΥΓΑΡΑ. ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΟΥΝ…




ΣΤΑ ΚΑΤΩ-ΒΑΛΚΑΝΙΑ,  ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, Η ΑΠΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΣΗ ΕΧΕΙ “ΚΕΡΔΗ”. ΦΕΡΝΕΙ ΨΗΦΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΟΝ “ΑΦΡΟ” ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΔΗΜΟΙ. 

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΡΝΕΙΤΑΙ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ “ΩΡΙΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ” ΚΑΙ ΠΛΕΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ… ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΙΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΙΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ. ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ…

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, (ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ) ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ. ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΣΤΗ ΔΕΗ. ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΞΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΤΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΟΤΑΝ ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΡΓΑ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΧΑΛΑΝΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟΦΑΓΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ (ΧΟΡΗΓΩΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ). 

ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟΥΣ 550.000 ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΑΝ ΣΤΑ ΆΝΩ-ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ,  ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ.

ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟΥΣ 70.000 ΑΝΕΡΓΟΥΣ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΜΕΛΕΤΗΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ) ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΩΣ ΘΑ “ΣΤΑΥΡΩΘΟΥΝ” ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ, ΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ,  ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΣΤΙΣ 35 ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΑΛΛΑΧΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΑ ΑΣΗΚΩΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ (ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ,  ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ,  ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΣΤΑ ΆΝΩ-ΒΑΛΚΑΝΙΑ. 

ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΣΕ 15, ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ,  ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ. ΆΔΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟΥ Η ΡΟΥΜΑΝΙΚΟΥ Η ΤΣΕΧΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ. 

ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝΕ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΡΟΥΝ… ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ,  ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ, ΟΠΩΣ Η ΛΑΡΚΟ ΚΑΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ. 

ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ,  ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΛΙΓΝΙΤΗ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΑ Η Ο ΧΡΥΣΟΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΙΔΙΩΤΗ. ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ. 

ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΠΟΤΕ ΙΤΑΛΟΥΣ,  ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ, Η ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΔΟΥΣ, ΓΑΛΛΟΥΣ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 10ΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΡΗΜΑΞΑΝ ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΤΙΣ ΞΑΝΑΓΕΜΙΣΕΙ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΝΟΗΘΗΚΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΡΑΛΟΓΛΟΥ

 


ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ,ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΙΣΩ

ΑΝ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ COOPER ΠΟΥ ΄΄ΕΔΕΣΕ΄΄ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ 70 ΧΡΟΝΙΑ,ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΤΟ 2010 ΕΛΗΓΕ Η ΣΥΝΘΗΚΗ COOPER,ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΕΦΑΛΙ Ο ΕΛΛΗΝ, ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ [ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΑ] ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΑΣ ΥΛΕΣ,ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ

ΗΡΘΕ ΟΜΩΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΥΠΕΔΕΙΞΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΑΥΤΩΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ:

Η βιομηχανία θα δομηθεί να παρέχει αυτάρκεια σε όλους τους τομείς. Αυτό θα επιτευχθεί λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις παγκόσμιες συνθήκες για πιθανές συνεργασίες, εκτέλεση σχεδίων και επενδύσεων στους πιο νευραλγικούς τομείς.
7.1. Η βιομηχανία θα δομηθεί πάνω στο πλαίσιο της τεχνολογίας αιχμής του σημερινού παγκόσμιου γίγνεσθαι με προοπτική την ανάπτυξη πρωτοπόρων και καινοτόμων τεχνολογιών οι οποίες ως ευρεσιτεχνίες βρίσκονται στα χέρια της Ελλήνων Πολιτείας καθώς επίσης θα κληθούν οι απανταχού Έλληνες πολίτες, επιστήμονες, εφευρέτες για να προσφέρουν τις γνώσεις τους και την ευφυΐα που έχουν κληρονομήσει από το γένος μας, στην Ελλήνων Πολιτεία.
7.2. Η βιομηχανία θα στηριχθεί στις πρώτες ύλες, που βρίσκονται στην Ελληνική γη.
7.3. Δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα στον εξορυκτικό και μεταλλευτικό κλάδο για να υπάρξει υποδομή παραγωγής των πρώτων υλών, που είναι αναγκαία για την βιομηχανική δραστηριότητα. Θα δοθεί ιδιαίτερη βάση στην παραγωγή σπάνιων μετάλλων, σπάνιων γαιών που βρίσκονται στην Ελληνική γη καθώς και η εκμετάλλευση τους.
7.4. Ειδικές μονάδες για καλύτερους τρόπους μεγιστοποίησης της εκμετάλλευσης, ειδικά βελτιωτικά και προστατευτικά μέτρα για τους βιοτικούς, αβιοτικούς, ενεργειακούς ή/ και εν δυνάμει φυσικούς πόρους όπως αυτοί κατηγοριοποιούνται σε ανανεώσιμους και μη ανανεώσιμους: Ατμοσφαιρικός αέρας, νερό, έδαφος, φυσική χλωρίδα και πανίδα, ορυκτός πλούτος υπεδάφους, ηλιακή ακτινοβολία, φυσική ομορφιά κ.ο.κ.
7.5. Όλη η παραγωγή από τα μεταλλεία της Ελλάδος θα χρησιμοποιούνται ως πρώτη ύλη στην ελληνική μεταποιητική βιομηχανία. Δεν θα εξάγονται πρωτογενής πρώτες ύλες παρά μόνο μεταποιημένα βιομηχανικά προϊόντα, που θα περιλαμβάνουν την υπεραξία της μεταποίησης. Με αυτό τον τρόπο η Ελλάδα καθίσταται αυτάρκης και αυτοδύναμη στις βιομηχανικές πρώτες ύλες.
7.6. Για την ανταγωνιστικότητα των βιομηχανικών προϊόντων η προϋπόθεση που χρειάζεται, είναι να σταματήσει η υπερεκμετάλλευση των πόρων ενέργειας για λόγους κερδοσκοπικούς και η αναπροσαρμογή του κόστους της ενέργειας σε χαμηλότερες τιμές.
7.7. Για να υλοποιηθεί ένας τέτοιος σχεδιασμός χρειάζεται χρήση ενέργειας χαμηλότερου κόστους. Η Ελλήνων Πολιτεία είναι έτοιμη να ΣΕΛΙΔΑ 19 από 40
εφαρμόσει εναλλακτικές πράσινες τεχνολογίες, οι οποίες θα είναι υψηλών προδιαγραφών με πλήρη ασφάλεια και απόλυτο σεβασμό ως προς το περιβάλλον.
7.8. Μια από αυτές τις τεχνολογίες, που θα εφαρμοστούν, είναι παραγωγή υδρογόνου μέσω ηλεκτρολυτικής διαδικασίας με χρησιμοποιούμενη ενέργεια για ηλεκτρόλυση, την ηλιακή.
7.9. Όλες οι εναλλακτικές μορφές ενέργειας που θα χρησιμοποιηθούν θα έχουν σαν κατάληξη την χρήση ελεύθερης ενέργειας, που είναι η νομοτελειακή χρήση ενέργειας για τον πλανήτη μας.
Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει το Ελληνικό κράτος πλήρως αυτοδύναμο βιομηχανικά και ενεργειακά θέτοντας το παγκόσμιο πρότυπο εφηρμοσμένης Τέχνης του Λόγου.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις