Η ΕΦΟΡΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΑΔΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!!!


Η ΑΑΔΕ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ. ΈΤΣΙ Η ΕΦΟΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΑΔΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟΚΤΑ ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ. ΕΙΝΑΙ «Ο ΠΑΝΕΠΟΠΤΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ» ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ.

«ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ» ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ «ΣΥΣΤΗΜΑ» ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΚΛΙΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ, ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ «ΔΑΜΟΚΛΕΙΟΣ ΣΠΑΘΗ» ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ.

Η ΑΑΔΕ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ «ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ» ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ. ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ:

ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ, ΣΚΑΦΗ, ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ, ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ Κ.ΛΠ. (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΑΤΙΝΙΑ)

 


ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ


ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (ΣΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ, ΣΕ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ Κ.ΛΠ.

ΘΥΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΘΥΡΙΔΩΝ

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ (ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ, ΔΩΡΑ ΓΑΜΟΥ, ΔΩΡΑ,

 ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ Κ.ΛΠ.)

ΠΙΝΑΚΕΣ (ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ)


ΧΡΥΣΟΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ (ΠΛΑΚΕΣ ΧΡΥΣΟΥ, ΧΡΥΣΕΣ ΛΙΡΕΣ Κ.ΛΠ.)

ΜΕΤΟΧΕΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ

ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ

ΈΝΤΟΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ

ΜΕΡΙΔΙΑ ΑΜΟΙΒΑΙΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΜΕΡΙΔΙΑ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΠΑΣΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΡΕΥΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ.

ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ E-ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟΥ ΘΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ (ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ) ΑΦΟΥ Η ΑΑΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙ ΚΑΤ’ ΕΚΤΙΜΗΣΗ Η ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΑΘΛΙΟΣ ΝΟΜΟΣ 4389 (Η ΑΑΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ).

ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ΕΣΤΩ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ) ΘΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΙΣΟΠΟΣΟ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΑΝ. ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, Π.Χ. ΤΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ Η ΤΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ;

ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ «ΕΙΔΙΚΟΙ» ΤΗΣ ΑΑΔΕ. ΟΙ «ΕΙΔΙΚΟΙ» ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ.

ΤΩΡΑ ΟΙ «ΕΙΔΙΚΟΙ» ΘΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ. ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ; ΘΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ, ΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ, ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ Κ.ΛΠ. ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΥΠΟΝΟΙΑ;

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4622/2019 ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ (ΕΑΔ). ΜΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟ Η ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΒΑΣΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ Η ΜΙΑΣ ΥΠΟΝΟΙΑΣ;

ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ; ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΙ «ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ» ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ, ΤΑ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ, ΤΑ ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΙΑ, ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ Κ.ΛΠ. ΘΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΟΥΣ;

ΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ «ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ» ΟΠΩΣ Η PALANTIR – ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ CIA – Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

ΠΟΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΘΑ ΕΚΤΙΜΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ;

ΜΕ ΤΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ;

ΔΗΛΑΔΗ, ΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΦΟΡΩΝ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΦΟΡΟ Π.Χ. ΙΣΟ ΜΕ 30% ΤΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ; ΤΟ 10ΜΗΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2020 ΕΩΣ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2020 ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕ 51 ΔΙΣ ΕΥΡΩ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΕΣΤΙΑ ΤΟΥ Κ. ΚΩΣΤΑ ΚΟΛΜΕΡ) ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΕΛΛΕΙΜΑ ΣΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 12 ΔΙΣ ΕΥΡΩ. ΈΤΣΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ 210% ΤΟΥ ΑΕΠ.

ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΑΔΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΦΟΡΟ ΙΣΟ ΜΕ 12 ΔΙΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ; ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ;

ΔΗΛΑΔΗ, ΕΝΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΜΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΟΠΩΣ Η ΑΑΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΙ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ; ΔΗΛΑΔΗ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΤΟΥ Η ΑΠΟ ΔΩΡΟ ΓΑΜΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΑΥΞΗΜΕΝΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΕΙ;

ΜΕ ΤΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ;

ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΔΟΥΛΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ;

ΟΙ ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΕΚΤΙΜΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ;

ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ» ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΜΟΙΡΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ.

ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΟΥΛΙΚΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;

ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΘΕΡΜΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ «ΣΤΗΜΕΝΗ ΚΡΙΣΗ» ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ, ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΑΠΑΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ Η ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΝΕΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΒΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΠΟΥ ΕΞΟΝΤΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ – ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΤΟΜΟΡΦΗ ΑΑΔΕ – ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ;

ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΣΑΝ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΡΠΑΓΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟΥ;

ΑΝ, ΔΗΛΑΔΗ, ΣΑΝ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ «ΑΝΑΣΤΗΛΩΘΕΙ» Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΙΕΡΟ ΑΥΤΟ ΣΚΟΠΟ» ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ «ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ» ΣΑΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ; ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΞΑΝΑ ΝΑ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΞΕΝΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ;

ΦΥΣΙΚΑ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ «ΕΙΔΙΚΟΙ» ΣΤΑ ΛΑΔΩΜΕΝΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ».

ΤΑ ΜΜΕ ΘΑ ΑΦΙΕΡΩΣΟΥΝ ΔΙΘΥΡΑΜΒΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΗΝ «ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ» ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ «ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ», ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΔΑΝΕΙΣΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩ. ΤΟ E-ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ.

Η ΑΑΔΕ ΚΑΙ Η ΕΑΔ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ. ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΘΕΙ ΕΝΑΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΠΙΟΝΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΝΤΙΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΤΟ E-ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΣΑΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΤΟ E-ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ ΑΦΟΥ Η ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΑΔ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΑΔΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΡΚΙΣΘΕΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΑΡΧΩΝ;

Ο ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΨΗΦΙΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ, ΤΟ E-ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΑΡΠΑΖΟΥΝ (ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ) ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΤΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (Η ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΣΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ) ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΧΡΟΝΩΝ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΝΟΜΩΝ ΟΠΩΣ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ, Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΠΟΨΗΣ, ΤΑ «ΠΕΡΙΕΡΓΑ» LOCKDOWN, Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, Η ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΟΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ FAKE NEWS ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, Η ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ, Η ΨΗΦΙΣΗ ΝΟΜΩΝ ΚΛΟΠΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ, Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ, Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ, Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΚΛΑΒΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΣΤΑ ΕΞΟΧΙΚΑ ΣΑΣ Η ΣΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΣΑΣ;

ΓΙΑΤΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ, ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ, ΠΛΟΙΩΝ, ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΝΟΜΟ ΣΕ ΝΟΜΟ; ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ.

ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΩΣ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΞΕΝΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΤΟ E-ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ Η ΑΑΔΕ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ E-ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ Η ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

ΌΤΑΝ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΟΥΤΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΖΩΗ.


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - Ε.ΣΥ. - ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

Το πρόγραμμα που αναπτύσσεται κατωτέρω είναι στηριγμένο επάνω στις οικονομικές προσφορές του Αρτέμη Σώρρα προς την Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία καθώς επίσης και στο πρόγραμμα των 2,3 τρις Ευρώ το οποίο έχει κατατεθεί στα Ταμεία Κληρονομικών Κεφαλαίων των αυτοχθόνων κυρίαρχων Ελλήνων. Αυτές οι προσφορές και τα αποθεματικά που είναι στην διάθεση των Ελλήνων θα περιέλθουν στα χέρια μας όταν τους θεσμούς του κράτους μας τους αναλάβει ο Πολιτικός Φορέας «Ελλήνων Συνέλευσις – Ε.ΣΥ.».

Προγραμματικές δηλώσεις Ελλήνων Συνέλευσις:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

Ιδρυτική διακήρυξη Ελλήνων Συνέλευσις:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Για την Ελληνική Κυρίαρχη Δημοκρατία έχουν κατατεθεί και κλειδωθεί τα ακόλουθα οικονομικά εργαλεία από τον Αρτέμη Σώρρα (*). Αυτά συνοδεύονται με σειρά αδιαμφισβήτητων και αδιαφιλονίκητων διαπιστευτηρίων και νομιμοποιητικών έγγραφων που επικυρώνουν την εγκυρότητα, γνησιότητα και ισχύ. Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες νομικές και πρακτικές ενέργειες βάσει της Ελληνικής αλλά και της Παγκόσμιας νομοθεσίας, προς κάθε κατεύθυνση και προς κάθε άμεσα ή και έμμεσα σχετικό φορέα και έχει δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για τυχόν ενστάσεις, απορρίψεις, αμφισβητήσεις κ.ο.κ. Σε καμία από τις προτάσεις και σε κανένα από τα κατατεθέντα εργαλεία δεν έχει γίνει ουδέποτε οποιαδήποτε απόρριψη ή άρνηση οιασδήποτε μορφής από οιονδήποτε φορέα.

ΣΕΛΙΔΑ 1 από 40
Αφού παρήλθε ο χρόνος των ενστάσεων και δεν υπήρξε καμία άρνηση, αυτό υποχρεωτικώς συνεπάγεται σε αποδοχή και οι πράξεις θεωρούνται τελεσθείσες, χωρίς δικαίωμα παρεμβολής από οιονδήποτε φορέα, οποτεδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο.
Τα εργαλεία και ο πλούτος που περιέχουν είναι πλέον εκχωρηθείσα περιουσία υπέρ των Ελλήνων, της Ελλάδος και του εν γένει απανταχού Ελληνισμού.
Συνοπτικά έχουν τελεσθεί οι ακόλουθες πράξεις και έχουν κατατεθεί τα ακόλουθα ποσά που είναι έτοιμα προς εκταμίευση:
1.0. ΠΟΣΟ ΕΞΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ($ 600.000.000.000) ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ είναι κατατεθειμένα σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού και τα οποία επικυρώθηκαν από όλους τους εμπλεκομένους φορείς (US Treasury, US Treasury Offset Payments, US department of Transportation, ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ, ΤΤΕ, Άρειο Πάγο, Ελληνικά Δικαστήρια και πολλές άλλες χώρες του εξωτερικού). Κατατέθηκαν για την εξαγορά του Δημοσίου Χρέους και τη χρηματοδότηση των νέων αναγκών.
1.1. Επιτόκιο : 0 %, (0,5 % προσωρινό επιτόκιο μέχρι την εξαγορά των δανείων από τους δανειστές: και μετά θα μετατραπεί σε 0 %. Τα έσοδα από τους σχετικούς τόκους θα διατεθούν και πάλι σε ταμείο για την Ελλάδα),
1.2. Αποπληρωμή : Μέχρι 100 χρόνια.
2.0. ΠΟΣΟ ΔΥΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΡΙΩΝ (€2.300.000.000.000) ΕΥΡΩ έχει κατατεθεί ως αίτημα του Αρτέμη Σώρρα ο οποίος ενέργησε για λογαριασμό των Αυτοχθόνων Ελλήνων που ζουν στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, δυνάμει του Αμετακλήτου- Αορίστου χρονικά και με Μεταθανάτια ισχύ και κληρονομικό δικαίωμα Συμβολαιογραφικού Πληρεξουσίου, όπως αυτό έχει ανατεθεί από διάφορους Δήμους αλλά και Εκκλησιαστικούς Φορείς στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.
ΣΕΛΙΔΑ 2 από 40

2.1. ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ:

Να ληφθούν κεφάλαια από τα παράγωγα του πλούτου των Ελληνικών Κληρονομικών Ταμείων Διεθνούς Εξασφάλισης, που διατηρούνται καταχωρημένα στους ειδικούς Θεσμικούς Μητρικούς και Παράλληλους «Υπερκαλυμμένους λογαριασμούς» (OVER BALANCED) ή/ και «Κύριους λογαριασμούς» (GLOBAL MASTER CASH AND CHIPS ACCOUNTS – GMC & CA), ή / και τους «Διεθνείς Συγκεντρωτικούς Λογαριασμούς», (INTERNATIONAL COMBINED COLLATERAL ACCOUNTS ), στην Τράπεζα Ελλάδος καθώς και σε όλες τις υπόλοιπες εμπορικές τράπεζες ή άλλους οργανισμούς με έδρα την Ελλάδα και το εξωτερικό και που ελέγχονται από την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS – Bank of International Settlements), την Παγκόσμια Τράπεζα (World Bank), Federal Reserve και τις κεντρικές τράπεζες των χωρών δια μέσου των γκρίζων/ μαύρων οθονών (Επίπεδο υψίστης ασφαλείας). Τα κεφάλαια αυτά είναι Δικαιωματικά, κατά τις Διεθνείς Συνθήκες, νόμιμη ιδιοκτησία του Κυρίαρχου Ελληνικού Έθνους, όπως αλλιώς είναι γνωστό ως «η Παγκόσμια Διευκόλυνση του Χρέους» (Global Debt Facility), με απώτερο σκοπό να δομηθεί χρηματοδότηση προς όφελος του Έλληνα Πολίτη, για μια βιώσιμη αναδιάρθρωση και αναπτυξιακή πολιτική, εξασφαλίζοντας έτσι τη σταθερότητα, την ασφάλεια και την αναγέννηση του Ελληνισμού στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.
Αφορά την κάθετη αειφόρο ανάπτυξη με έργα κοινωφελή και ανταποδοτικά μαζί με εξαγορά των κόκκινων δανείων επιχειρήσεων και νοικοκυριών για την Ελλάδα, Κύπρο και τον απανταχού Ελληνισμό.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις