Η ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ!

   Η ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ

Το κατοχικό δάνειο- Τι μας χρωστούν οι Γερμανοί- Τι λέει η Μέρκελ


[ ΜΕΡΚΕΛ:πόσο «επωφελής για την Ευρώπη, τους συμμάχους, την ειρήνη και την Ελλάδα είναι η συμφωνία των Πρεσπών». Πόσο «επωφελής» δεν είναι για την Ελλάδα, εμείς το γνωρίζουμε πολύ καλά. Αλλά αντιλαμβανόμαστε ακόμη καλύτερα πόσο επωφελής, είναι πράγματι, για την Γερμανία.

Τι μας χρωστούν οι Γερμανοί. Τι λέει η Μέρκελ

Ακόμη πιο «χοντρό» ζήτημα, όμως, είναι το θέμα του γερμανικού χρέους από δάνειο που πήραν οι Γερμανοί από την Τράπεζα της Ελλάδος στην κατοχή. Άρπαξαν τα λεφτά της Ελλάδας, που λιμοκτονούσε τότε, για να χρηματοδοτήσουν τις πολεμικές τους δραστηριότητες στην Αφρική.

Ο πληρεξούσιος των κατακτητών Άλντεμπουργκ υπέγραψε στις 14/3/1942 και κοινοποίησε στην Ελλάδα σύμβαση που προέβλεπε :

α) Η Ελλάδα θα πληρώνει κάθε μήνα τα έξοδα κατοχής,

β) Η Γερμανία θα παίρνει από την Τράπεζα της Ελλάδας επιπλέον χρήματα, που έχει ανάγκη, ως άτοκο δάνειο.

γ) Η επιστροφή του δανείου θα γίνει εν καιρώ. Η συμφωνία έχει αναδρομική ισχύ από 1/1/1942.

Συμφωνήθηκε η επιστροφή να αρχίσει από το 1943, πράγμα που έγινε με την καταβολή δύο δόσεων. Άλλα ποσά δεν επιστράφηκαν και λόγω υπερημερίας το δάνειο κατέστη έντοκο. Το υπόλοιπο αυτού του δανείου, με τους τόκους του, χρωστάει σήμερα η Γερμανία στην Ελλάδα. Η εφημερίδα Les Echos εκτίμησε το ποσό της οφειλής σε 575 δις Ευρώ.

Η κ. Μέρκελ απάντησε με υπεκφυγές, όπως κάνουν οι Γερμανοί εδώ και 70 χρόνια, όταν τίθεται το θέμα αυτό.

Την εποχή εκείνη, αμέσως μετά τον πόλεμο, η κατεστραμμένη Γερμανία δεν είχε δυνατότητα να ξεπληρώσει το χρέος της. Και η ακόμη πιο κατεστραμμένη Ελλάδα από

τους φασίστες, τους ναζί και τον εμφύλιο, έδειχνε κατανόηση και περίμενε. Σήμερα η Ελλάδα δεν μπορεί να κάνει υπομονή, ούτε να περιμένει άλλο.

Μας έπνιξαν οι εχθροί τότε, μας πνίγουν και οι φίλοι τώρα;

Τώρα τα θύματα των ναζί δεν αντέχουν άλλο. Τους πνίγει το δημόσιο χρέος, η ύφεση, η ανασφάλεια, το προσφυγικό, οι αμυντικές ανάγκες χάριν και των συμμάχων.

Μας πνίγει ένα χρέος για το οποίο οι Γερμανοί έχουν και τη δική τους ευθύνη. Ένα χρέος από το οποίο οι Γερμανοί επωφελούνται εισπράττοντας υπέρογκους τόκους. Ένα χρέος που οι Γερμανοί έχουν εξασφαλίσει με εποπτεία 60 ετών και υποθήκευση του σύνολο του εθνικού μας πλούτου για 100 χρόνια.

Παράλληλα είμαστε επιφορτισμένοι με το δυσβάστακτο φορτίο του μεταναστευτικού, την ώρα που οι περισσότερες χώρες της Ε.Ε. σφυρίζουν αδιάφορα. Είμαστε οι ακρίτες, στα νοτιοανατολικά σύνορα της Ευρώπης, που δεχόμαστε καθημερινές προκλήσεις και απειλές της μεγάλης «φίλης» Τουρκίας, όντας υποχρεωμένοι να αγοράζουμε όπλα από τους φίλους δανειστές μας για να φυλάμε αυτά τα σύνορα.

Δεν μας αρκούν οι έπαινοι, τα καλά λόγια και οι υποσχέσεις.

Δεν θέλουμε οίκτο, απαιτούμε δικαιοσύνη

Το γερμανικό κατοχικό δάνειο το πήραν οι ναζί τότε με το πιστόλι στον κρόταφο της Ελλάδας. Τουλάχιστον, όμως, το αναγνώρισαν και όταν το έλαβαν και όταν έφυγαν, για το ανεξόφλητο υπόλοιπο που άφησαν.

Η σημερινή δημοκρατική Γερμανία αρνείται αυτό που δέχονταν η χιτλερική. Εμείς έχουμε χρέος, απέναντι σε όσους πέθαναν τότε από την πείνα, και σε όσους απειλούνται σήμερα. Και θα διεκδικήσουμε μέχρι τέλους όσα δικαιούμαστε!


ΤΟ ΒΗΜΑ

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΟΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ, ΑΝΕΥ ΟΡΙΩΝ, ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΡΡΟΗΣ ΦΗΜΩΝ, ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΩΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΜΥΘΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Γ’ ΡΑΙΧ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ Ο,ΤΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΘΕΙ, ΕΙΤΕ ΔΙΑ ΤΩΝ ΧΕΙΛΕΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ Η ΜΕΣΩ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΣΕ ΜΜΕ, Η ΕΛΛΑΔΑ, ΔΗΘΕΝ, «ΕΧΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΕΙ», Η, ΔΗΘΕΝ, ΚΑΠΟΙΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ» (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΟΙΑ), Η ΟΤΙ «ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΕΙ» Η ΟΤΙ, ΔΗΘΕΝ, «ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΒΑΣΗ».




ΣΤΙΣ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟΥ 1942 ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ, ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ, Η ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ 1.500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΡΑΧΜΩΝ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΤΟΧΗΣ. ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΣΤΑ 8.000 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΩΣ ΟΡΙΟ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΆΞΟΝΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΗ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΦΩΡΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΤΟΥ 1889 ΚΑΙ ΤΟΥ 1907. 


ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΩΠΩΝ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΑΦΡΙΚΗ, ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΤΗ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΈΝΩΣΗ ΥΠΟ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΔΑΝΕΙΟΥ. ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ (ΑΦΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ Η ΠΑΡΟΧΗ ΤΟΥ), ΩΣΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΟΠΟΤΕ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ.  ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ  ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΦΟΝ ΓΚΡΑΙΒΕΝΙΤΖ, ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΤΟΥ Γ’ ΡΑΙΧ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΝΕΧΕΙΡΙΣΕ ΣΤΟΝ ΔΩΣΙΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΙΩΑΝΝΗ ΡΑΛΛΗ, ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 1944. ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ, ΤΕΛΟΣ, ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ[ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ 4 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ;;; ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΕ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 1936 ΓΙΑ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ… ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΠΡΩΤΟΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΑΝΕΙΖΕ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΧΩΡΑ??? ΜΕ ΤΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΤΑΝ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ?? ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΓΡΑΦΟΤΑΝ ΣΕ ΦΕΚ ..,  ΠΗΓΗ:E.SY NEWS] ΟΙ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ Γ’ ΡΑΙΧ, ΑΦΑΙΡΟΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 1.530.033.302.528.820 ΔΡΑΧΜΩΝ.

 ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΚΑΛΠΙΚΩΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ (ΜΑΡΚΑ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΕΣ ΔΡΑΧΜΕΣ ΚΑΙ ΙΟΝΙΚΕΣ ΔΡΑΧΜΕΣ), ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ (ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ) ΕΠΙΔΟΘΗΚΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ (ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΡΙΝΓΚ, ΔΙΑΡΠΑΓΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΩΝ, ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΥ ΠΟΛΥΤΙΜΟΥ ΠΟΡΟΥ, ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ Κ.Α.). ΌΠΩΣ ΣΗΜΕΙΩΝΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ «ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΡΚΟ ΝΑ ΗΤΑΝ», ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΑΝ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΜΥΖΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, «ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ» ΤΟΝ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΕΙ ΟΤΙ «Ο ΧΙΤΛΕΡ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ ΤΟΥΣ»! ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΩΝ ΑΡΠΑΓΗΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΗΤΑΝ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΟΜΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ, Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ, Η ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ.

 

ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΦΑΙΜΑΞΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΑΙΩΝ ΟΡΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΣΥΝΤΕΛΕΣΕ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ, ΣΥΝΕΠΩΣ, Η ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ, ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΗΘΙΚΟ ΒΑΡΟΣΗ ΥΠΑΡΞΗ ΔΕ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ, Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΣΟ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ, ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΒΟΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, Η ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΙΣΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ (ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ) ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Γ’ ΡΑΙΧ, Η ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΛΗΘΟΣ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ, ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΠΛΗΡΩΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ, ΙΣΧΥΡΑ ΘΕΜΕΛΙΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΓΡΑΠΤΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ! ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ.



ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΝ ΠΑΣΗΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΑΡΑΓΡΑΠΤΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ (ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΘΥΜΑΤΩΝ, ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ, ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΘΗΣΑΥΡΩΝ) 

«Κατοχικό δάνειο, χρωστάει η Ελλάδα στη Γερμανία »


ΠΗΓΗ:E.SY NEWS

ΤΟ 2012 ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΔΟΛΙΩΣ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΛΙΩΣΩ

ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΑΝΕΙΟ 1,5 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΑΝΕΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΔΩ ΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ ΓΙΑ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΑ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΔΑΝΕΙΟ 1,5 ΔΙΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΠΙΣΩ

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΗΡΕ 2 ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ 1,5 ΔΙΣ ΚΑΙ 3,5 ΔΙΣ

ΟΤΑΝ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΩΣΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ

ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΡΙΜΕΡΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ;

ΕΙΜΑΙ Ο ΑΛΧΗΜΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟΥΣ ΜΟΥΓΚΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ (ΣΟΙΜΠΛΕ)

ΑΝ ΕΙΧΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΩΡΑ ΜΠΑΤΣΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΙΣΘΟ

Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΘΕΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΙΣΘΟ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΙ

ΤΟ 40% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΑΝ ΠΤΩΧΕΥΕ Η ΧΩΡΑ ΤΟ 2012

ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ

ΔΕΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕ Η ΧΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ

ΟΤΑΝ ΕΒΑΛΑ ΤΑ 600 ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΘΩΣ ΕΙΤΕ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΕ Η ΧΩΡΑ

ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΗΤΑΝ ΑΦΑΝΤΟΙ

ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ 600 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΩΝ 50 ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ BLOOMBERG

ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΠΤΩΧΕΥΤΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΚΑΝΕΝΑΣ

ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ

ΑΝ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ

ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ 2019 ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΑΙ ΜΕ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΑ 600 ΣΤΟΥΣ Π/Υ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΓΗΡΑΙΟΤΕΡΟΙ

ΔΕΝ ΕΧΩ ΨΩΝΙΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΧΩ ΨΩΝΙΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ

ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΕΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΘΗΛΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΑ

ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΕΥΦΥΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ

ΟΤΙ ΔΕΝ ΝΟΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΟΥ

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΝΩΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις