ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΕΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

  

ΤΟ ΕΛΙΑΜΕΠ  ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.

ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ(Μ.Κ.Ο)ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΙΔΕΩΝ.
ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 13ΜΕΛΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΓΕΝΙΚΟ Δ/ΝΤΗ ΤΟΝ Κ. ΠΑΓΟΥΛΑΤΟ. ΧΡΗΜΑΤΙΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε. ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ, ΤΗΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ FRIEDRICH EBERT, ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ GEORGE SOROS Κ.Λ.Π.
ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΑΝΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΤΥΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ Ε.Ε.
ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΣΠΟΤΑΡΟΥΝ ΤΟ ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ:
Α) ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ BERTELSMAN STIFTUNG ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΟ ΓΚΕΤΕΡΣΛΟΧ ΤΗΣ Β.ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
Β) ΤΟ OPEN SOCIETY ΤΟΥ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ
Γ) ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.
ΌΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ; ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΔΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ.
ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ THINK TANK(ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΣΚΕΨΗΣ) BERTELSMANN ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ,ΤΗΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΟΥΝΑΒΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΣΤΟ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.
ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΗΝ ΣΚΟΠΙΑ.
ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΜΕΝΗ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑΙΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ: ΛΩΖΑΝΗΣ, ΜΟΝΤΡΕ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΑΦΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΝΑΥΣΙΠΛΟΙΑΣ.
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΛΙΑΜΕΠ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗ ΧΑΓΗ.
ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ, ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΦΥΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.
ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΝ Δ/ΝΤΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ, ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΛΙΑΜΕΠ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΥΣΥΖΗΤΗΜΕΝΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΑΗΘΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΕΚΤΟΞΕΥΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 1821.
ΒΕΒΑΙΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΣΑΡΔΟΝΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΑΗΘΗ ΨΕΜΑΤΑ.
ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΒΡΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΥ ΓΙΟΥΣΕΦ ΑΣΕΡ ΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΙΑΜΕΠ, ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΘΑΡΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΣΑΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΙΣΣΑΒΩΝΟΣ ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΙΚΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΥΡΙΩΣ Ο ΔΙΑΧΡΙΝΙΚΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΝΑΤΟΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ.
ΈΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΕΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.
ΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥ ΕΛΙΑΜΕΠ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ!!!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:


ΣΤΟ ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 4 ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 5 ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΑ. ΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ ΔΙΟΤΙ ΤΩΡΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΣΩΜΑ. 
ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ 
ΑΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ,ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ , ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ,ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ,ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ,ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΠΡΟΟΙΜΙΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ
ΜΕ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ,ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ !

1.2. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ – ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ & ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ
1.2.1. Επιτροπή υπεύθυνη η οποία θα προβεί στον έλεγχο της βασικής δομής όλων των Υπουργείων ως προς την λειτουργία, τρόπος που λαμβάνονται και εκτελούνται καθώς και εποπτεύονται οι αποφάσεις, συμβάσεις, διαγωνισμοί, προμήθειες κ.ο.κ. ούτως ώστε να υπάρχει καθαρή εικόνα για όλα τα θέματα της διοίκησης και των υποχρεώσεων που προκύπτουν από αυτές. Θα ετοιμαστούν και οι προϋπολογισμοί για την μεγιστοποίηση των αποδόσεων και την εύρυθμη λειτουργία αυτών.
1.2.2. Το ίδιο θα συμβεί και για όλα τα Περιφερειακά γραφεία, τις Νομαρχίες, και τις Δημοτικές αρχές.
1.2.3. Επιτροπή ελέγχου δράσεων ξένων κέντρων στην Ελλάδα, συνεργάτες τους στον ελληνικό χώρο, ζημιές που προκληθήκαν, έργα που υλοποιήθηκαν κτλ
1.2.4. Ειδικές επιτροπές οι οποίες θα ερευνήσουν όλες τις περιοχές της Ελλάδος και κάθε πτυχή και θα καταγράψουν τα πραγματικά σημερινά δεδομένα, τις σχετικές συμβάσεις με εξωτερικούς φορείς, διαχείριση και τις πραγματικές ανάγκες σε όλα τα επίπεδα.
Αυτό αφορά :
α) Εσωτερικών Λειτουργικών Αναγκών κάθε τμήματος της κυβερνητικής μηχανής,
ε) Εξωτερικές διακρατικές σχέσεις και συμμαχίες, δράσεις τους μέσα στη χώρα, καθώς και οι κίνδυνοι που αντιμετωπίζονται,
β) Οικονομικές & Χρηματιστικές Ανάγκες για την εύρυθμη λειτουργία του Κράτους,
γ) Άμυνα και ασφάλεια επίγεια, εναέρια, υπόγεια, διαθαλάσσια και δορυφορική, συμβάσεις, προδιαγραφές, λειτουργία, ασφάλεια,
δ) Ναυτιλία,
ε) Δομή οικονομίας,
στ) Παιδεία, Βιβλία, Ελληνική Γλώσσα,
ζ) Πολιτισμός & Αθλητισμός,
1. Ενδελεχής έλεγχος όλων όσων εργάστηκαν στο Υπουργείο Πολιτισμού ως πολιτικοί και ως διοικητικοί,
2. Έλεγχος όλων των συμβάσεων για τα έργα και τις εκδηλώσεις του ΥπουργείουΣΕΛΙΔΑ 7 από 40
3. Έλεγχος των συμβάσεων με Κράτη, οργανισμούς, πανεπιστήμια, αλλοδαπές αρχαιολογικές υπηρεσίες ή άλλους, όπου θα γίνει πλήρης έλεγχος των ανασκαφών, το που βρίσκονται σήμερα τα ευρήματα, τις συμφωνίες που έγιναν γύρω από αυτά, η μέχρι σήμερα εκμετάλλευσή τους, για όλες τις ανασκαφές που έχουν γίνει έως σήμερα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις