ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΟΥΝ, ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

   ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Σάββατο, Δεκεμβρίου 12, 2015

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΕΒΟΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΩ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:


ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΚΛΑΔΟΣ, ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ 668/20-2-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ, ΠΟΥ ΕΚΡΙΝΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΣΔΑ. ...

 


ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΦΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΟΥ ΣΤΕ ΚΑΘΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΟΥΝ, ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ.

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ, ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ. ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ «ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ» ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ. ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΦΑΥΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΛΑΪΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΗ. ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΟΠΕΡΕΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ «YES MEN» ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ, ΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΟΕΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ. ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΜΕ ΩΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ. 


ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ 30%, ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ 3.000 ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΜΗΝ ΑΝΤΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΠΟΥ ΤΙΣ ΟΔΗΓΗΣΕ Η ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ. ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΟΡΥΜΑΓΔΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΥΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ ΜΑΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΑΘΑΙΝΕΙ Η ΥΦΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΗΔΗ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΔΟΥΛΕΙΑΣ, ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ. ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ, ΣΤΟ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΒΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 14 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 5 ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2010 ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΙΚΙΑ Η ΜΗΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ. 

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΜΟΧΘΟ ΚΑΙ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟ. ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕΛΛΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΝ, ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ ΜΕ 500 ΕΥΡΩ. ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΟΥΛΟΙ, ΑΠΛΟΙ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΦΟΥ ΥΦΑΡΠΑΞΑΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΔΙΛΛΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΠΙΣΤΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΗ.

Η ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ. ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ. ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ. ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΦΥΛΗ ΜΑΣ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ. ΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΗΓΕΣΙΑ ΜΑΣ, Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΟΤΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ. Η ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΘΕΝΑΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΝ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΟ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΑ. ΤΟΤΕ ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣΑΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ – ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

ΠΗΓΗ: olympia

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΝΤΑΓΙΩΤΗΣ

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ

2. Ποιος διορίζει το Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας?
Ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας

 διορίζεται από τον Πρόεδρο της

 Δημοκρατίας, επιλεγόμενος μεταξύ νομομαθών ανωτάτου επαγγελματικού και ηθικού επιπέδου. Υπηρετεί μέχρι το 68ον έτος της ηλικίας του, υπό τους ίδιους όρους όπως και οι Δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου και δεν απολύεται παρά μόνο υπό τους όρους και κατά τον τρόπο που απολύονται οι Δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου.

 ΣΗΜΕΙΩΣΗ :

ΑΥΤΕΣ ΟΙ  ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟ 2015
ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΛΗΘΗ
ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΜΕ ΑΡΙΣΤΟ ΤΡΟΠΟ
ΠΟΙΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΤΕ?

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγησηΠήδηση στην αναζήτηση
Κυβέρνηση Αλέξη Τσίπρα Ιανουαρίου 2015
Coat of arms of Greece.svg
Alexis Tsipras in Moscow 3.jpg
Ημερομηνία σχηματισμού27 Ιανουαρίου 2015
Ημερομηνία διάλυσης28 Αυγούστου 2015
Πρόσωπα και δομές
Αρχηγός ΚράτουςΚάρολος Παπούλιας (μέχρι 13 Μαρτίου 2015)Προκόπης Παυλόπουλος (από 13 Μαρτίου 2015)
Πρόεδρος ΚυβέρνησηςΑλέξης Τσίπρας
Αντιπρόεδρος ΚυβέρνησηςΓιάννης Δραγασάκης
Συνολικός αριθμός Μελών50
Συμμετέχοντα κόμματαΣΥΡΙΖΑ
ΑΝΕΛ
Κατάσταση στο νομοθετικό σώμαΚυβέρνηση συνεργασίας κομμάτων υπό την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ
162 / 300 (54%)
Αξιωματική ΑντιπολίτευσηΝέα Δημοκρατία
Αρχηγός Αξιωματικής ΑντιπολίτευσηςΑντώνης Σαμαράς (μέχρι 5 Ιουλίου 2015)Ευάγγελος Μεϊμαράκης (από 5 Ιουλίου 2015)
Ιστορία
ΕκλογέςΕλληνικές βουλευτικές εκλογές Ιανουαρίου 2015
Θητεία νομοθετικού σώματος25 Ιανουαρίου 2015 - 28 Αυγούστου 2015 (ΙΣΤ΄ κοινοβουλευτική περίοδος)
ΠροηγούμενηΚυβέρνηση Αντώνη Σαμαρά 2012
ΔιάδοχηΥπηρεσιακή κυβέρνηση Βασιλικής Θάνου 2015

Η κυβέρνηση Αλέξη Τσίπρα του Ιανουαρίου 2015 (Ιανουάριος - Αύγουστος 2015) ήταν κυβέρνηση της Ελλάδας που προέκυψε μετά την νίκη του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου του 2015.
Η κυβέρνηση σχηματίστηκε με τη συνεργασία του κόμματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων -(Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ) - (συνεργασία που έγινε εφικτή την επομένη των εκλογών) και η οποία της έδωσε την άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία των 162 εδρών.

Ο κύριος σκοπός της Κυβέρνησης έτσι όπως διατυπώθηκε και κατά την προεκλογική περίοδο αλλά και μετά την ανάληψη της εξουσίας, ήταν η συνολική διαπραγμάτευση των όρων και των ποσών που είχαν συμφωνηθεί με τους δανειστές της χώρας, προς όφελος των πιο αδύνατων οικονομικά τάξεων. Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας, την ημέρα που κέρδισε τις εκλογές δήλωσε ότι «Η ετυμηγορία του ελληνικού λαού ακυρώνει τη λιτότητα, η ετυμηγορία του ελληνικού λαού ακυρώνει με έναν τρόπο αδιαμφισβήτητο τα μνημόνια της καταστροφής...» αλλά πως αυτό θα γίνει «...χωρίς ρήξη με τους εταίρους αλλά και χωρίς συνέχιση της υποτέλειας...» [1] αλλά και ότι «...Η τρόικα τελείωσε, τα μνημόνια τελείωσαν...».
Στην ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων όμως, στις 8 Φεβρουαρίου 2015 ξετυλίγοντας την σχεδιαζόμενη πολιτική της κυβέρνηση ξεκαθαρίζει ότι:

Η Ελλάδα θέλει να εξυπηρετήσει το χρέος της.

Εάν το ίδιο επιθυμούν και οι εταίροι μας, καλούνται να προσέλθουν στο τραπέζι του διαλόγου, να αποφασίσουμε από κοινού τον τρόπο και τις τεχνικές που θα το καταστήσουν βιώσιμο. Η εικόνα ενός χρέους –που χθες ξεπέρασε το 180% του ΑΕΠ- δεν επιτρέπει την εξυπηρέτησή του. Αυτό προσπαθούμε να εξηγήσουμε. Το πρόβλημα του ελληνικού χρέους, δεν είναι πρόβλημα τεχνικής φύσης. Δεν είναι ζήτημα τεχνικής υλοποίησης δεδομένων αποφάσεων. Είναι πρόβλημα πολιτικής φύσης και πολιτικών επιλογών.

Αυτό που η ελληνική Κυβέρνηση επιδιώκει στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους είναι μια νέα συμφωνία σε ένα πρόγραμμα-γέφυρα, όπως το ονομάζουμε, μέχρι και τον Ιούνιο, ούτως ώστε να έχουμε το δημοσιονομικό χώρο που απαιτεί μια ειλικρινής διαπραγμάτευση για την αναδιάρθρωση του χρέους, που είναι αναγκαία, και για ένα νέο πρόγραμμα συνεργασίας και ανάπτυξης μεταξύ της Ελλάδας και των Ευρωπαίων εταίρων. (Διαβάστε όλο το κείμενο των προγραμματικών δηλώσεων, εδώ:https://primeminister.gr/2015/02/08/13322)

Τα διλήμματα του Αλέξη Τσίπρα, τον Ιούλιο του 2015, έτσι όπως τα απέδωσε το πενάκι του καρτουνίστα Markus Szyszkowitz

Η διαδικασία της συνολικής αναδιαπραγμάτευσης του χρέους θα οδηγήσει στα άκρα τις δυο πλευρές των συνομιλητών, με το Eurogroup να προτείνει έξοδο της χώρας από την Ευρωζώνη[2], και την κυβέρνηση να διενεργεί δημοψήφισμα για να αποφασίσει ο λαός το μέλλον των διαπραγματεύσεων.
Τελικά, η κυβέρνηση θα υπαναχωρήσει από τις θέσεις της, θα ακυρώσει την απόφαση του ελληνικού λαού[3], και στις 13 Ιουλίου 2015 η Βουλή θα υπερψηφίσει το Τρίτο και κατά πολλούς επαχθέστερο, Μνημόνιο.
Η κυβέρνηση Τσίπρα, αποδυναμωμένη από τις διαρροές διαφωνούντων βουλευτών της αλλά και θέλοντας μετά από αυτές τις εξελίξεις να ανανεώσει την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού στο έργο της, προκηρύσσει και κερδίζει τις Βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015.


ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ:

Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο Συνεδρίαση 6ης-2-2020

 

Γ.   Προάγεται,   στο    βαθμό   του    αντεισαγγελέα    εφετών,    ο       Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρεθύμνου, Ιωάννης Πενταγιώτης του Γεωργίου.

Προαγωγές Εισαγγελικών Λειτουργών

ΔΛΔ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΞΕΝΟΔΟΥΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΗ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ , ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ.....ΠΡΟΑΓΩΓΗ ...ΕΠΑΨΕ ΝΑ ...ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ?

ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ,Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ,ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ

ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

[ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ]

    ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ & ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΩΜΑ

1.0. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΠΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ. Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΕΚΑ (10) ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ.
2.0. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ:
2.1. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ.
2.2. ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΔΩΣΗ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ.

ΣΕΛΙΔΑ 10 ΑΠΟ 40
2.3. ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΔΙΑΝΕΜΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΙΜΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.
3.0. ΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΩΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΑ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ ΕΛΕΓΧΟΥΣ, ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ, ΝΑ ΕΠΙΜΕΛΕΙΤΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΤΟΝΤΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.
4.0. ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΘΑ ΕΠΟΠΤΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ.
5.0. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΚΑΙΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
6.0. ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΘΑ ΑΠΑΡΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΕΠΟΠΤΕΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ Κ.Α. ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ.
7.0. ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΤΩΘΕΙ Η ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΩΝ ΟΠΩΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΑΞΙΟΠΟΙΝΑ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΕΡΗ, ΔΗΛ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΚΟΥΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΞΙΩΜΑ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΑΣΗΣ ΜΟΡΦΗΣ, ΚΡΑΤΗ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ Κ.Ο.Κ., ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ, ΘΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥΝ, ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΟΠΤΕΥΣΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΟΠΤΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΕΝΤΟΣ ΧΡΟΝΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ.
8.0. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΕΣ.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις