Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

 

Rooms

Δημιουργία
Προσθήκη στην ιστορία
Στελλα Βρουλιδάκη
Esyko Esyko
Μαρία Νιάρου Μπλάτζου

Ενημερώσεις

ΤΟΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ !! ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΤΕΜΙΑΣΕΤΕ 

Η εικόνα ίσως περιέχει: ωκεανός, φύση, νερό και υπαίθριες δραστηριότητες, κείμενο που λέει "Έκτακτο! o Έλλην πρωθυπουργός K η κομψή σύζυγος του καταδιώκουν το Oruç Reis από την ελληνική AOZ Zerpenew LLக"
Σχόλια
Γράψτε ένα σχόλιο...

👉Το FB δεν με αφήνει να κάνω την παραμικρή κοινοποίηση....ούτε στον τοίχο μου....
👉ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΘΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΌΠΟ ΚΑΤΆΛΑΒΑ ΠΩΣ ΦΟΒΆΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΆΖΩ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΡΙΞΩ ΤΗΝ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΠΟΛΊΤΙΚΗ ΧΡΕΊΑ.!!
👉Θα συνεχίσω λοιπόν ετσι καθώς με την στάση σας αυτή μου δείχνετε οτι είμαι σε σωστό δρόμο..!!!
☀️Δύναμη & φως σε όλες και όλους τους ανθρώπους....

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο
32.189 προβολές
Στέργιος Καλόγηρος Βεργίνα τηλεοράση

Ο Ο.Η.Ε. συγχαίρει Μιχαηλίδου και Μηταράκη για τις χρηματοδοτήσεις σε μετανάστες.Νέο πρόγραμμα ''ΕΣΤΙΑ 2'' για να τους δώσουν δωρεάν σπίτι,1000 ευρώ τον μήνα μετρητά και ανά 4 άτομα οδηγό για να τους μεταφέρει.

Σχόλια
Γράψτε ένα σχόλιο...

Διασκεδαστικό και δωρεάν! Ας παίξουμε!

-0:17

Θα ξέρετε ο κορωνοιος ξαφνικά θα φύγει προς το τέλος του μηνός και θα βγουν οι χιμπατζήδες να σου πουν ότι με τα μέτρα που πήραν έφυγε ο υιός. Κατά της 15 οκτωμβρη θα βγουν στις τηλεοράσεις πάλι να σου πουν ότι δεν τηρήσαμε τα μέτρα και πρέπει να κλείσουμε μέσα γιατί εχωμε κρούσματα. Σιγά σιγά τα μέτρα θα λασκαρουν και θα έρθουν τα χρηδτουγεννα που θα σου ξαναμπούν τα ίδια. Α ρε φουκαρα ραγια θέλουν να σου διαλύσουν πατρίδα θρησκεία οικογένεια. Ξυπνήστε και ελάτε να ενωθούμε. Κάθε μέρα γηνωμαστε ποιο πολλοί.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις