ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: «Δεν αγωνιζόμαστε για να μας ψηφίσετε, αλλά για να σας μεταβιβάσουμε την δύναμη να μπείτε στην Δημοκρατική Διαδικασία του «εκλέγειν» και «εκλέγεσθαι»» ΚΙΛΚΙΣ 20/11/2900

........
Το κάθε γραφείο είναι Αυτόνομος Ελληνικός Οργανισμός. Γι αυτό και αυτό το Σύστημα δεν πολεμιέται. Δεν μπορεί κανείς να το γκρεμίσει. Δοκιμάστε! Δεν πέφτει! Είναι τέλειο γιατί μπαίνει στην πραγματική Δημοκρατία και είναι έτσι φτιαγμένο για να μην μπορεί να το σκοτώσει κανένας!
Σκοτώνεις τον Σώρρα, δεν τελείωσε τίποτα, θα έχεις πιο μεγάλο πρόβλημα! Σκοτώνεις ένα γραφείο, γεννιούνται 20, τι θα κάνεις; Φτιάξαμε το ανάποδο της Λερναίας Ύδρας!
Εσείς θα διαλέξετε τον Εκπρόσωπο σας που θα περάσει από τόσα φίλτρα που δεν μπορεί κανένας εγκάθετος να περάσει…
Άρα λοιπόν κύριοι, το γραφείο είναι δικό σας και πραγματικά, εργάζεται για τον τόπο του. Εσείς γνωρίζετε ποιοι είναι οι κάτοικοι σε κάθε Πόλη. Εσείς, με το που θα εκλέξετε τον Εκπρόσωπο σας για μια τεράστια Διαδημοτική, όπου θα εκλεγούν οι Σύμβουλοι και η Βουλή μας για να περπατήσουν στο Συμβούλιο των 9 και να προωθήσουν σε Γερουσίες, θα περάσει από τόσα φίλτρα που δεν μπορεί κανένας να περάσει.
Πρώτον, γιατί εσείς τον ξέρετε καλά και δεύτερον, γιατί θα περάσει από πολλά φίλτρα και θα τον κατεβάσουν οι άλλοι παραπάνω, αν είναι εγκάθετος.
Είναι τέλειο! Δεν ξαναπροδίδεις! Τέλος! Θα κλειδώσει!
Αυτό που γινόταν, δεν θα ξαναγίνει και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να σου πει η Κεντρική σκηνή ότι «Αυτός είναι δικός μας, κανονίστε να τον ψηφίσετε!». Αυτό, δεν υπάρχει!
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις