Α. Σώρρας: ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΕΥΣΗ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΑΝΤΟΥ

 Α. Σώρρας: ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΕΥΣΗ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ, ΤΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ, ΤΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ! Αυτοί μιλάνε για το γένος του Δαρβίνου και εγώ δεν είμαι από το γένος του Δαρβίνου και οι Έλληνες-άνθρωποι στον πλανήτη Γαία είναι παιδιά Ελλάνια, ΟΜΟΜΗΤΡΙΟΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ’ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘ’ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ! ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΙΘΗΚΟΣ? ΚΑΤ’ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘ’ΟΜΟΙΩΣΗ ΘΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΡΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ.....

Η ΚΟΛΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΔΩ, ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!! ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΓΩΣΩ! ΑΥΤΗ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΛΑΣΗ! ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΛΑΣΗ! ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΜΕ…ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ, ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ… ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ!
Άρα, οι εκπρόσωποι δεν έχουν καμμία θέση στην κοινωνία και για ό,τι έχουν κάνει ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ, ό,τι έχουν κλέψει κι ότι έχουν καταδολιεύσει, έχουν να κάνουν με την ΠΟΛΙΤΕΙΑ. Τίποτα λιγότερο και τίποτα παραπάνω.
ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΞΩ! ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΟΤΗΤΑ.
ΑΝ ΟΙ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΒΙΑΣΕΙ 8.000.000 ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ!!!!
Η ΘΕΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
Αν εδώ οι Έλληνες παπάδες έχουν κλέψει, έχουν εκπορνεύσει, η Πολιτεία είναι εδώ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ! ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΙ. ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΔΩ. ΕΧΟΥΝ ΑΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ!!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΡΑ! ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ…
Δεν υπήρξε άλλη φορά που ο πλανήτης να έχει 7,5 δισεκατομμύρια ανθρώπους μαζί με τα υβρίδια! Θα το δεχτώ! Μαζί και αυτά! Είναι δυνατόν οι άνθρωποι να μην μπορούν να διαχειριστούν τα ζώα τους; Είναι δυνατόν τα ζώα να διαχειρίζονται 7,5 δισεκατομμύρια ανθρώπους; Ελάτε αγαπητοί μου συνέλληνες! Ήδη έχουν πάρει χαμπάρι σε όλον τον πλανήτη και γίνεται χαμός. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΡΑ, ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ-ΚΕΡΔΗ-ΧΡΗΜΑΤΑ-ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ. ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ANDROID. ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ,ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΑΦΑΝΙΣΜΟ.
Και τώρα που σε πάνε για αφανισμό, επεμβαίνουμε εμείς και θα επέμβουμε όλοι μαζί! Κι αυτό το παιχνίδι θα είναι μαζικό και ολωνών μας! Με βάσεις! ΜΕ ΑΞΙΕΣ, ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ....
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις