ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΠΑΛΙΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!

 ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΠΑΛΙΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2021 ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ. ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΠΩΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ 2021 ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΈΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ».

 


ΌΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: «ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΧΡΗΖΕΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕΩΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ, ΕΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ. ΚΑΘΕ ΑΛΛΑΓΗ ΘΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ .

 

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ''ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ'' 

ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ: ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ,ΛΕΤΕ  ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΣΤΟΛΟΥ  ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΧΑΜΗΛΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΤΕΡΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΖΩΗΣ

ΕΤΣΙ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ,ΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΣΑΒΟΥΡΑ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε ΕΙΤΕ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ 30 ΕΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ [ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΕΛΗ]  ΛΟΓΩ ΡΥΠΩΝ,   ΕΙΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ, ΠΟΥ ΕΩΣ ΝΑ  ΤΟ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΛΑΙΩΣΕΙ

ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΥΚΤΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ , ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΥΧΝΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΕΥΘΥΝΗ


Η ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΙΠΗΣ, ΚΑΙ Η ΦΩΤΟΔΟΤΗΣΗ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ''ΦΑΝΑΡΙΩΝ'


ΤΑ ΟΔΙΚΑ ΕΡΓΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΙΕΣ  ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΜΕΣΩ  ΔΙΟΔΙΩΝ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ 50 ΧΡΟΝΩΝ

ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΞΕΙΔΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ  ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΩΣ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΕ ΔΙΟΔΙΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ


ΓΙΑ ΠΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΙΛΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ??????????????


ΚΑΙ ΕΔΩ Η ''ΛΥΠΗΤΕΡΗ''

Τέλη κυκλοφορίας 2021: Ίδια με το 2020 αλλά με μεγαλύτερη προθεσμία πληρωμής

Τέλη κυκλοφορίας 2021: Ίδια με το 2020 αλλά με μεγαλύτερη προθεσμία πληρωμής

Τέλη κυκλοφορίας 2021: Ίδια με το 2020 αλλά με μεγαλύτερη προθεσμία πληρωμής



ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΣΤΑ ΟΔΙΚΑ ΔΥΚΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ:


Σήμερα παρότι ο πολίτης πληρώνει τέλη κυκλοφορίας – διόδια, έχει στη διάθεση του άθλιο και ανύπαρκτο οδικό δίκτυο, που δεν συντηρείται ούτε επιφανειακά, ούτε τα φρεάτια απορροής, με ανύπαρκτα πεζοδρόμια, χωρίς πρόσβαση για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες, με σπάνιο νυχτερινό φωτισμό κλπ.
10.1. Καταρχήν είναι προγραμματισμένη η αναβάθμιση όλων των υπαρχόντων Εθνικών δικτύων.
10.2. Θα επενδυθούν όλα όσα χρειαστούν για την αναβάθμιση των ανωτέρων ειδικά μέσα στις πόλεις με άριστη ποιότητος άσφαλτο, αντιολισθητική, επίπεδη, χωρίς προεξοχές κτλ.
10.3. Θα αναβαθμιστούν τα πεζοδρόμια και όπου υπάρχει διέλευση πεζών.
10.4. Θα δημιουργηθούν ορθά δομημένοι χώροι στάθμευσης, υπογείως ή υπεργείως ούτως ώστε να διευκολύνεται η διακίνηση των αυτοκινήτων στις μεγαλουπόλεις.

θα γίνει αναβάθμιση όλων των γεφυρών που υπάρχουν, γιατί η σημερινή κατάσταση του 2015 τείνει να εξομοιωθεί με την μεταπολεμική περίοδο.
10.8. Θα διορθωθούν οι φωτισμοί και θα δημιουργούν υποστηρικτικές υπηρεσίες στους δημόσιους χώρους ούτως ώστε να υπάρχει αισθητική, να εκφράζεται η τέχνη, να προσφέρουν άνεση και να αποφορτίζουν τις μεγαλουπόλεις από το θόρυβο, τη μόλυνση και τη μετακίνηση.

Η Ελλήνων Πολιτεία από τη στιγμή, που θα αναλάβει την ευθύνη της διακυβέρνησης, έχει πρόγραμμα να καταστήσει όλη την Ελλάδα ένα απέραντο εργοτάξιο Εθνικής ανάπτυξης.
10.10. Τα κονδύλια που θα δαπανηθούν για αυτό είναι δεδομένα και άφθονα. Θα κατασκευαστούν δύο παράλληλοι αυτοκινητόδρομοι με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας και τεχνολογίας,
που θα καλύπτουν το δυτικό και ανατολικό τμήμα της καθ’ όλο το μήκος της χώρας. Οι ανωτέρω θα διασυνδέονται μεταξύ τους ανά διαστήματα ώστε να εξυπηρετούνται όλες οι ενδιάμεσες περιοχές. Ο ίδιος σχεδιασμός θα εφαρμοστεί και στην νησιωτική Ελλάδα.
10.11. Μέλημα της Πολιτείας είναι η πρόσβαση και στο πιο απομακρυσμένο χωριό με σύγχρονο αυτοκινητόδρομο. Αυτό θα δώσει την δυνατότητα της εκμετάλλευσης και χρησιμοποίησης για οίκηση και ανάπτυξη περιοχών που μέχρι σήμερα είναι απρόσβατες.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ  


ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ:



Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΕΣ,ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΚΑΙ  ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/4-9-2015

ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

ΜΕ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΜΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΥΨΟΥΣ 2,3 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΓΙΑ 49 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑ ΚΑΙ 5,5 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΚΤΩ (8) ΧΡΥΣΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΗΣ «ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ» ΠΟΥ ΔΩΡΙΣΕ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, ΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ, ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΡΜΟΝΙΚΟ, ΥΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ 


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
HTTPS://WWW.DROPBOX.COM/S/PLN8T496H3RO6IX/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.PDF?DL=0

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
HTTPS://WWW.DROPBOX.COM/S/VYAW1VTV3M8Y11P/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.PDF?DL=0



ΕΜΕΝΙΔΟΥ ΝΑΝΑ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις