Ο Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΑΠΕΛΥΣΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 2.500 ΓΙΑΤΡΟΥΣ!!!!

 

«ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ :


 "ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΣΤΟΛΗ ΔΑΠΑΝΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΕΞΑΓΓΕΙΛΕΙ ΣΤΗ ΔΕΘ.

Ο Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ  ΕΚΛΕΙΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΑΠΕΛΥΣΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 2.500 ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΔΥ, ΕΠΕΒΑΛΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 5 ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΜΕΙΩΣΕ ΚΑΤΑ ΣΧΕΔΟΝ 50% ΤΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ «ΗΡΩΕΣ» ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ, ΚΑΙ ΟΤΙ,

  ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΕ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 786 ΕΚ ΕΥΡΩ,

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΈΦΗ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ.




ΠΡΩΤΟΝ:


·       Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΔΩΣΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 293 ΕΚ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ: Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΔΩΣΕ 263 ΕΚ ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΠΑΓΙΑ ΕΣΟΔΑ ΠΟΥ Ο ΕΟΠΥΥ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΛΟΓΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΜΟΛΙΣ 30 ΕΚ.

·  ΔΕΥΤΕΡΟΝ:Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΔΩΣΕ 200 ΕΚ ΓΙΑ ΑΜΟΙΒΕΣ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ: ΑΡΚΕΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ 3.26 ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ 2020 ΚΑΙ 3.24 ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2021 ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΑΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΙΝΑΙ 81 ΕΚ.

ΤΡΙΤΟΝ:Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΔΩΣΕ 293 ΕΚ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ: ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Η  ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ ΗΤΑΝ 144 ΕΚ ΕΥΡΩ, ΟΠΩΣ  ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ  ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ .

ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ: "ΆΡΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 300 ΕΚ. ΕΥΡΩ. ΌΣΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΝΟΧΥΡΩΤΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ".

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟ ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ :

 ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2020, ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΩΝ 679,1 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ, ΜΟΝΟ

3,86 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ

 ΠΟΣΟΣΤΟ 0,524% ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ!

 ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

ΣΤΟ ΠΡΩΤΙΣΤΟ ΑΓΑΘΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΔΛΔ

ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ...ΑΜΥΝΗΣ

ΑΡΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ ,ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ,ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ , ΠΟΣΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΟΥ ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗ ΜΟΥ 

    ΘΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ,ΠΟΥ Η Ε.ΣΥ ΔΙΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΑΡΥΤΗΤΑ

  ΥΠ.ΥΓΕΙΑΣ:


Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.
13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.
13.2. Τα νοσοκομεία αυτά θα καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό.
13.3. Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό.
13.4. Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.


ΥΠ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Η Ελλήνων Πολιτεία θεωρεί την παιδεία ως τον κρισιμότερο και πιο νευραλγικό τομέα της κοινωνίας. Το πρόγραμμα είναι να διαθέσει τεράστια κεφάλαια ώστε να δημιουργηθεί η υλικοτεχνική δομή για την άριστη και πλήρη παιδεία των Ελληνόπουλων.
Ο σκοπός της Ελλήνων Πολιτείας είναι η πλήρης και ολοκληρωμένη παιδεία. Το κτίσιμο του πνεύματος και του σώματος είναι υποχρέωση την Πολιτείας η οποία αναλαμβάνει πλήρως ως καθήκον της ενώπιον του Γένους μας
.

ΥΠ.ΑΜΥΝΑΣ

14.1. Πάγια θέση της Πολιτείας είναι ότι για να έχεις ειρήνη πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος για πόλεμο.
14.2. Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας παράγοντες ασφάλειας, ευημερίας και προόδου του Ελληνικού Έθνους.
14.3. Οι ένοπλες δυνάμεις θα ενισχυθούν και στους τρεις κλάδους τους και στον στρατό ξηράς και στο ναυτικό και στην αεροπορία με τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα. Θα δοθεί προτεραιότητα στην κατασκευή των ανωτέρων οπλικών συστημάτων σε κατασκευαστικές μονάδες αμιγώς ελληνικές.
14.4. Θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στα σύνορα, τόσο στην Ηπειρωτική Ελλάδα όσο και στα νησιά. Όλες οι περιοχές θα επανδρωθούν με υπερσύγχρονες μονάδες παρακολούθησης και άμεσης παρέμβασης τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε εξοπλισμό.
14.5. Ιδιαίτερη φροντίδα θα τηρηθεί για τη σίτιση και διαμονή στα στρατόπεδα. Θα τηρούνται υψηλές προδιαγραφές διαβίωσης γιατί οι ένοπλες δυνάμεις είναι πολύτιμες για την πολιτεία.
14.6. Τα κέντρα εκπαίδευσης και εξάσκησης θα είναι υψηλών τεχνικών προδιαγραφών και θα ακολουθούν αυστηρό πρόγραμμα εξάσκησης και ετοιμότητας άμεσης ανάγκης στη ξηρά, στη θάλασσα και στον αέρα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
HTTPS://WWW.DROPBOX.COM/S/PLN8T496H3RO6IX/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.PDF?DL=0

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
HTTPS://WWW.DROPBOX.COM/S/VYAW1VTV3M8Y11P/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.PDF?DL=0 ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΠΗΓΗ: http://www.artemis-sorras.gr/programmatikes-dilosis-politikou-forea/

                             


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις