ΤΟ ΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ...Ε.ΣΥ?

 ΤΟ ΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ:


ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, ΑΡΙΣΤΟΞΕΝΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΣΩΖΕΙ ΜΙΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΛΟΓΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΗ, «Ο ΠΛΑΤΩΝ ΕΦΗΥΡΕ ΤΟ ΝΥΚΤΕΡΙΝΟΝ ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΛΕΨΥΔΡΑΣ». ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΡΟΛΟΓΙΟΥ, Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ.
 ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΟ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΕΡΑΜΙΚΑ ΔΟΧΕΙΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΔΟΧΕΙΟ ΡΕΕΙ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΥ ΑΚΡΟΦΥΣΙΟΥ ΝΕΡΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΟΧΕΙΟ. ΌΤΑΝ ΑΥΤΟ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ (Π.Χ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΩΡΕΣ), ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΥ ΑΞΟΝΙΚΟΥ ΣΙΦΩΝΙΟΥ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΔΟΧΕΙΟ. ΤΟΤΕ, Ο ΑΕΡΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΔΟΧΕΙΟ ΑΥΤΟ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΞΕΛΘΕΙ ΜΕ ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΥΛΟ (ΜΕ ΠΛΑΓΙΑ ΓΛΩΣΣΟΤΟΜΙΑ), ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΡΟ ΤΟΥ ΚΑΤΕΛΗΓΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΟΧΕΙΟ ΜΕ ΝΕΡΟ. ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΛΛΟΜΕΝΗΣ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΑ) ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΑΥΛΟΥ ΑΥΞΟΜΕΙΩΝΟΤΑΝ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΟΙ ΦΘΟΓΓΟΙ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΜΕΝΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΠΙΣΤΑ ΕΝΑ ΚΕΛΑΗΔΙΣΜΑ.
 ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 1.000 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΘΕΙ ΕΝΑ ΡΟΛΟΙ ΜΕ ΚΤΥΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΕΥΡΕΤΗ ΜΟΝΑΧΟ XING YI ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ 1.500 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΆΡΑΒΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΑL KAYSARANI. ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ 1.700 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΘΟΥΝ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΚΤΥΠΟΥΣ. HTTPS://WWW.TIMESNEWS.GR/TO-ROLOI-XYPNITIRI-TOY-PLATONA-KAI-TOY-ARISTOTELI/
ΔΛΔ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑ!!!
Προγραμματικές δηλώσεις Ελλήνων Συνέλευσις:ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ
Ιδρυτική διακήρυξη Ελλήνων Συνέλευσις:



6.0 ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ:
6.1. Θα δημιουργηθούν ειδικές υποδομές όπου οι ερευνητές θα μπορούν να υλοποιούν με άνεση τις έρευνες/-πειράματα καινοτομικά. Αξιοποίηση των αποτελεσμάτων.
6.2. Θα δημιουργηθούν ειδικά σχολεία για παιδιά με υψηλά νοητικά επίπεδα ούτως ώστε να αναπτύξουν ορθά τις δυνατότητες τους.
6.3. Θα εγκατασταθούν καινοτόμα προγράμματα και σοβαρά δίκτυα σε όλα τα τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Ελλάδα, έτσι ώστε με τα ειδικά προγράμματα να μπορέσουν να χρηματοδοτηθούν οι νέες καινοτομίες, δημιουργίες, τεχνολογίες και άλλες εξελίξιμες μορφές προϊόντων, έτσι ώστε τα παραγόμενα προϊόντα να διατίθενται αμέσως στο εμπόριο για περαιτέρω αμοιβαίο όφελος του εκπαιδευτικού προγράμματος, τους μαθητές που φοιτούν, τους καθηγητές που διδάσκουν και κατ’ επέκταση της Ελλάδος, των Ελλήνων και του Ελληνισμού γενικότερα, με τέτοιο τρόπο ώστε μέχρι το δέκα (10 %) τοις εκατό των δικαιωμάτων να επιστρέφει πίσω στο ίδρυμα/ σχολείο από όλες τις εμπορικές δραστηριότητες που θα προωθηθούν με τα νέα προϊόντα και τις τεχνολογίες και έτσι αυτά τα σχολεία/ ιδρύματα να δημιουργούν δικούς τους μηχανισμούς αυτοχρηματοδότησης για να λειτουργούν απρόσκοπτα.
6.4. Θα συσταθεί ειδική επιτροπή άμεσων αδειοδοτήσεων για επενδύσεις ειδικά σε καινοτόμες τεχνολογίες ώστε να ωφεληθεί άμεσα όλη η κοινωνία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις