ΚΑΤΑΘΕΣΗ 600 ΔΙΣ & 48,9 ΔΙΣ

 http://www.artemis-sorras.gr/



Ιούνιος 26, 2012
ΚΑΤΑΘΕΣΗ 600 ΔΙΣ & 48,9 ΔΙΣ
Ο Αρτέμης Σώρρας εκτός από την κατοχή των 40 μετοχών της Τράπεζας Ανατολής είναι διαχειριστής και ανέκκλητος πληρεξούσιος χρεογράφου του Αμερικανικού δημοσίου τύπου ΑΑΑ συνολικής αξίας 2,8 τρις δολαρίων. Καταθέτει λοιπόν 6 τεμάχια, του χρεογράφου αυτού, αξίας 100 δις δολαρίων το καθένα υπέρ της Ελληνικής Δημοκρατίας και ένα τεμάχιο 48,9 δις δολαρίων υπέρ της Κυπριακής Δημοκρατίας σε κηδεμονευόμενους λογαριασμούς στην Montreal Bank στον Καναδά. Οι προτάσεις αυτές κατατέθηκαν με σκοπό την αποπληρωμή του δημόσιου και ιδιωτικού χρέους.
Περίληψη πρότασης χρηματοδότησης της Ελλάδος
Περίληψη πρότασης χρηματοδότησης της Κύπρου
Ιούνιος 26, 2012
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
Επίσημη ενημέρωση της Κυπριακής κυβέρνησης για την κατάθεση των 48,9 δις δολαρίων σε λογαριασμό υπέρ της Κυπριακής Δημοκρατίας με σκοπό την εξαγορά του υφιστάμενου δημοσίου χρέους και την αποφυγή προσφυγής στο ΔΝΤ.
Σεπτέμβριος 10, 2012
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας καλεί με επιστολή του επίσημα τον Αρτέμη Σώρρα και τους συνεργάτες του ώστε να συζητηθεί η πρόταση χρηματοδότησης του Κράτους.
Οκτώβριος 24, 2012
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
Ο Αρτέμης Σώρρας μαζί με τους συνεργάτες του μετά από την πρόσκληση που δέχθηκε αρχές Σεπτεμβρίου από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, συναντήθηκε με τους αξιωματούχους του Υπουργείου Οικονομικών για συζήτηση και έλεγχο της πρότασης Χρηματοδότησης προς το κράτος. Ο έλεγχος φυσικά δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.
Μάρτιος 17, 2013
ΕΠΑΝΑΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Κατεπείγουσα επιστολή προς τον Προέδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και πάσης εν γένει αρχής με θέμα την πρόταση χρηματοδότησης της Κυπριακής Δημοκρατίας για την εξαγορά του υφιστάμενου χρέους, κάλυψη νέων αναγκών, κεφαλαιοποίηση τραπεζών και αναζωογόνηση της οικονομικής δραστηριότητας του ιδιωτικού τομέα, από τον Αρτέμη Σώρρα που έγινε στις 26.06.2012.
Απρίλιος 15, 2013
ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Επιστολή προς τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας με θέμα την νέα πρόταση χρηματοδότησης από το έθνος των "ΜΑΟRI". Το Έθνος των "MAORI" από τη Νέα Ζηλανδία δια μέσου του ταμείου – οργανισμού τους έστειλαν προσφορά με ημερομηνία 22 Μαρτίου 2013 προς την Κυπριακή Κυβέρνηση όπου προσφέρουν βοήθεια για τη διάσωση της Κύπρου και την αποφυγή ένταξης στο μηχανισμό στήριξης του ΔΝΤ και της ΤΡΟΙΚΑ.
Απρίλιος 17, 2013
ΝΕΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Νέα αποστολή των προτάσεων χρηματοδότησης προς τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Ν. Αναστασιάδη, τον Αρχιεπίσκοπο κκ Χρυσόστομο, τον Πρόεδρο της Βουλής, τους Αρχηγούς των Πολιτικών Κομμάτων, τον Γενικό Εισαγελέα, τα Μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου και όλους τους Βουλευτές.
Απρίλιος 23, 2013
ΑΙΤΗΜΑ ΑΚΡΟΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΒΟΥΛΗ
Επιστολή προς τον Πρόεδρο της Κυπριακής Βουλής, κ. Γιαννάκη Ομήρου, με την οποία αιτούμαστε ακρόαση στην κοινοβουλευτική επιτροπή Οικονομικών για να παρουσιάσουμε τις προτάσεις χρηματοδότησης.
Απρίλιος 25, 2013 — Απρίλιος 29, 2013
ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΥΠΡΟΥ
Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β΄ μας υποσχέθηκε οτι θα συνεργαστεί και θα κατεβάσει τα χρήματα για την Κυπριακή Δημοκρατία και στην συνέχεια αθέτησε τον λόγο του συμπορευόμενος με την Τρόϊκα! "Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδας στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώσει του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει...", Θουκυδίδης.
Απρίλιος 29, 2013
ΚΥΠΡΟΣ - ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Ο Αρτέμης Σώρρας είχε συνομιλία με τον πρόεδρο της Βουλής κ. Γιαννάκη Ομήρου και παραχώρησε 45λεπτη συνέντευξη τύπου στη Βουλή, σε όλα τα Κυπριακά ΜΜΕ σχετικά με την κατάθεση της πρότασης χρηματοδότησης της Κυπριακής Δημοκρατίας. Μόνο το κανάλι EXTRA της Λεμεσού έκανε μια δίλεπτη αναφορά! Την ίδια ημέρα ενεργοί πολίτες κατέθεσαν φακέλους με τις συνολικές προτάσεις του κ. Σώρρα προς την Κυβέρνηση υποστηριζόμενοι από 2000 περίπου υπογραφές και πήραν πρωτόκολλο.
Απρίλιος 30, 2013
ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ
Μάιος 8, 2013
ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ
Προσφυγή εναντίον του Γενικού Εισαγγελέα και του Επιτρόπου Διοικήσεως της Κύπρου.
Ιούνιος 10, 2013
ΔΗΜΟΙ - ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ
Κατάθεση του αιτήματος δόμησης χρηματοδότησης των Δήμων (Βλέπε: Πρόγραμμα "ΕΛΛΑΣ").
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ – ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ARTEMIS-SORRAS.GR
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ – ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις