ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ''ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ'' ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ



''ΑΤΕΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ''

ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ''ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ'' ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΒΑΣΕΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ:ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ VOULIWATCH

Δείτε τα ενδιαφέροντα ευρήματα της έρευνάς μας για το επίπεδο της συναίνεσης στο ελληνικό Κοινοβούλιο, στην ψήφιση νομοσχεδίων και στις ονομαστικές ψηφοφορίες γενικότερα, από το 2015 μέχρι σήμερα.

Θα πιστεύατε ότι τα τελευταία χρόνια, με τρεις εκλογικές αναμετρήσεις και το πολιτικό θερμόμετρο στα ύψη, η Νέα Δημοκρατία υπερψήφισε περισσότερα νομοσχέδια του ΣΥΡΙΖΑ από όσα καταψήφισε;

Θα πιστεύατε ότι στους πρώτους μήνες διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υπερψηφίσει σημαντικό αριθμό ψηφοφοριών;

Θα πιστεύατε ότι το ΠΑΣΟΚ που απαίτησε φέτος το καλοκαίρι την παραίτηση της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα είχε ψηφίσει κοινά με το ΣΥΡΙΖΑ σχεδόν στις 7 από τις 10 ψηφοφορίες; Κι όμως. 

Η στατιστική απεικόνιση των κοινοβουλευτικών και πολιτικών συσχετισμών που φέρνει στην επιφάνεια η έρευνά μας αποδεικνύει με αναμφισβήτητα αριθμητικά στοιχεία το εξής: Η εικόνα τη πολιτικής συναίνεσης στην Ελλάδα –όσον αφορά τουλάχιστον τη νομοθετική παραγωγή– είναι πολύ διαφορετική από αυτή που οικοδομείται από τα Μέσα Ενημέρωσης

Τα κόμματα που αποτελούν τους δύο βασικούς πυλώνες του κοινοβουλευτισμού, η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ, έχουν ψηφίσει σε σημαντικό βαθμό τα τελευταία 4 χρόνια νομοσχέδια που κατέθεσε η «άλλη πλευρά». 

Πίσω από τις εκατέρωθεν σκληρές ανακοινώσεις των κομμάτων, τους ομηρικούς καβγάδες στη Βουλή, τις κόντρες στα τηλεοπτικά παράθυρα, τους ενίοτε ακραίους χαρακτηρισμούς, ο πήχης της πολιτικής συναίνεσης βρίσκεται πάρα πολύ ψηλά. 

ΝΔ - Ποσοστό ταύτισης με τα άλλα κόμματα (Atelier LIFO)


ΣΥΡΙΖΑ - Ποσοστό ταύτισης με τα άλλα κόμματα (Atelier LIFO)

Όπως μπορεί κανείς να διακρίνει, τα κόμματα που αποτελούν τους δύο βασικούς πυλώνες του κοινοβουλευτισμού, η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ, έχουν ψηφίσει σε σημαντικό βαθμό τα τελευταία 4 χρόνια νομοσχέδια που κατέθεσε η «άλλη πλευρά». Ακόμη και την περίοδο του πρώτου εξαμήνου του 2015 όπου η πολιτική αντιπαράθεση βρέθηκε στο ζενίθ, η Νέα Δημοκρατία ψήφισε σημαντικό αριθμό νομοσχεδίων της κυβέρνησης (σ.σ. περίπου 3 στα 10), ενώ αντίστοιχη εικόνα υπάρχει και τους πρώτους μήνες της σημερινής διακυβέρνησης όπου ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ταυτιστεί σε παραπάνω από το ⅓ των ψηφοφοριών (σ.σ. 46,66%). 

Σε ιδιαίτερα συναινετική λογική φαίνεται να κινείται και το κόμμα της Φώφης Γεννηματά, αφού είτε ως Κίνημα Αλλαγής είτε ως Δημοκρατική Συμπαράταξη, έχει ψηφίσει 8 στα 10 νομοσχέδια που εισηγήθηκε η ΝΔ και πάνω από 6 στα 10 νομοσχέδια που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Αντίστοιχη εικόνα και για το Ποτάμι που όσο ήταν κοινοβουλευτικό κόμμα ψήφισε 7,5 στα 10 νομοσχέδια που συζητήθηκαν στη Βουλή. 

ΠΑΣΟΚ / ΚΙΝΑΛ - Ποσοστό ταύτισης με τα άλλα κόμματα (Atelier Lifo)
ΠΟΤΑΜΙ - Ποσοστό ταύτισης με τα άλλα κόμματα (Atelier Lifo)

Πάντως, ενδιαφέρον στατιστικό αποτελεί το γεγονός, ότι ΝΔ - ΚΙΝΑΛ πρωτίστως, και το Ποτάμι δευτερευόντως, εμφανίζουν ποσοστό συναίνεσης γύρω στο 80%. Ακόμα πιο εντυπωσιακό, δε, είναι το γεγονός ότι από το 2015 έως και σήμερα, τα κόμματα που μονοπωλούσαν την εξουσία για αρκετές δεκαετίες και το ένα διαδέχονταν το άλλο, έχουν κοινή στάση στο 80% των ψηφοφοριών που έχουν διεξαχθεί! 

Αντίθετα τα χαμηλότερα ποσοστά υπερψήφισης νομοσχεδίων καταγράφονται στο ΚΚΕ. Η θετική του απόκριση σε κυβερνητικά νομοσχέδια επί ΣΥΡΙΖΑ κινείται περίπου στο 5% τη στιγμή που έχει τηρήσει κοινή στάση με τη Νέα Δημοκρατία σε 3 ψηφοφορίες από τις 30 συνολικά. Παρατηρείται, ωστόσο, πολύ υψηλό ποσοστό του «παρών» στο πρώτο εξάμηνο του 2015, ενώ ταυτόχρονα τα υψηλότερα ποσοστά του, τα εμφανίζει με τη Χρυσή Αυγή (72,58%), λόγω της ταύτισης των δύο κομμάτων σε νομοσχέδια που απορρέουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση ή αποτελούν μνημονιακές δεσμεύσεις της χώρας. 

ΚΚΕ - Ποσοστό ταύτισης με τα άλλα κόμματα (Atelier Lifo)


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Ποσοστό ταύτισης με τα άλλα κόμματα (Atelier Lifo)

Όπως μπορεί να παρατηρήσει κανείς τα υψηλότερα ποσοστά πολιτικής συναίνεσης καταγράφονται στην ΙΖ' περίοδο, δηλαδή από τον Σεπτέμβριο του 2015 έως τον Ιούλιο του 2019, αμέσως μετά από την επίτευξη συμφωνίας με του δανειστές τον Αύγουστο του 2015, η οποία και εγκρίθηκε στη Βουλή με 222 θετικές ψήφους. 

 Τα αριθμητικά δεδομένα που παρατίθενται μπορούν να αξιοποιηθούν από κάθε πολίτη για την εξαγωγή συμπερασμάτων για πολλές πτυχές της πολιτικής και κοινοβουλευτικής ζωής, όπως και για το επίπεδο ενημέρωσης και πληροφόρησης που έχουμε γι' αυτή. 

ΑΝΕΛ - Ποσοστό ταύτισης με τα άλλα κόμματα (Atelier Lifo)


ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - Ποσοστό ταύτισης με τα άλλα κόμματα (Atelier Lifo)

Παρόλα αυτά πρέπει να ληφθούν υπόψη τρεις παράγοντες: 

1. Ότι ένας μεγάλος –ίσως πλειοψηφικός– αριθμός νομοσχεδίων στηρίζονται σε ευρωπαϊκές οδηγίες που ενσωματώνονται στο ελληνικό ή αποτελούν αποκλειστικά ευρωπαϊκές οδηγίες ή διεθνείς συμβάσεις. Έτσι, αυτό αποτελεί σημαντικό κριτήριο για τη στάση των κομμάτων. 

2. Ένα σημαντικός αριθμός νομοσχεδίων των τελευταίων ετών συντάχθηκαν σε συνεργασία με τους δανειστές στο πλαίσιο των δανειακών συμβάσεων, γνωστότερων ως «μνημονίων». 

3. Αν και υπήρξαν κραυγαλέες εξαιρέσεις, σε σχέση με προηγούμενα χρόνια, η επεξεργασία των νομοσχεδίων στο πλαίσιο των διαρκών επιτροπών και νωρίτερα στο επίπεδο της διαβουλευσης είναι μεγάλη σε χρονικό και πολιτικό εύρος


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ VOULIWATCH


ΜΕ ΑΛΛΟΘΙ ΚΑΙ ΟΧΗΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ «ΥΦΑΙΝΟΥΝ» ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ


    

ΜΕ ΑΛΛΟΘΙ, ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΗΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ, Η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΤΑΞΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ, Α­ΠΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΝΕΑ ΔΕΙΝΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΕΣΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

ΟΚΤΩ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΑΓΧΟΣ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΚΡΑΙΩΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΙΩΣΗ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ.

ΌΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΚΡΑΙΑ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΙΣ ΕΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ 8ΩΡΟΥ, ΤΙΣ ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΡΕΠΟ, ΤΙΣ ΤΡΙΜΗΝΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΟΜΗΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΠΙΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ.

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΧΤΥΠΑ ΒΑΝΑΥΣΑ ΟΣΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΙΜΑΤΗΡΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΝΤΙΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΝΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ, ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΓΥΨΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ, ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ, ΝΑ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΛΑΪΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΠΟΥ ΜΙΑ ΣΦΟΔΡΗ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΡΩΣΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟ­ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ, ΤΩΡΑ, ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΟΔΥΝΗΡΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΤΤΕΙ ΚΑΘΕ ΠΤΥΧΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. ΜΕ ΑΛΛΟΘΙ, ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΗΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ, Η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΤΑΞΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ, Α­ΠΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΝΕΑ ΔΕΙΝΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΕΣΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟΣ ΔΙΑ ΓΥΜΝΟΥ ΟΦΘΑΛΜΟΥ:

ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ. Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ, ΝΑ ΑΠΕΡΓΕΙ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ, ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ. ΓΥΜΝΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠ' ΤΗ ΜΕΣΗ ΚΙ ΑΠΑΝΩ, ΠΑΣΑΛΕΙΒΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΠΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΙ ΕΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ ΨΩΜΙΟΥ.

Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ, ΩΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΚΟΣΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ. Η ΕΚΦΟΒΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟΦΑΝΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΠΙΣΩ ΣΤΟ 18Ο - 19Ο ΑΙΩΝΑ, ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ, ΚΑΙ ΑΔΡΑΧΤΗΚΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΜΑΖΩΝ ΓΙΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ, ΘΑΝΑΤΟΥΣ, ΕΜΒΟΛΙΑ, ΠΡΟΣΤΙΜΑ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΑ, ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ Κ.ΛΠ.

 ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ,ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ''ΠΕΡΑΣΑΝ'' ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΕΝ ΜΕΣΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΜΑΣ 

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Η 

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

 ΛΑΡΚΟ, ΔΕΠΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΔΗΕ, ΜΕ 158 

ΨΗΦΟΥΣ ΥΠΕΡ ΚΑΙ 140 ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΤΑ.

ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 

ΑΝΑΔΟΧΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

 

ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΑΡΘΡΟ 8 ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ

 ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΤΕΡΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ

 ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ 161 «ΝΑΙ» ΚΑΙ 103 «ΟΧΙ».

ΠΗΓΉ: IEFIMERIDA.GR 

HTTPS://WWW.IEFIMERIDA.GR/NEWS/415121/ME-161-

NAI-PERASE-ARTHRO-8-GIA-TIN-ANADOHI-APO-

OMOFYLA-ZEYGARIA

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΣΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΤΟΥ, ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ.

ΝΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 158 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΕΝΩ 56 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ.

ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΤΟ Ν/Σ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ. Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ.

ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΑΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ, ΚΑΤΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΡΑ25, ΕΝΩ ΕΠΙΦΥΛΑΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΕ ΜΠΕ.

ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΧΘΕΙ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ.

ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΚΕ.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ, ΕΤΣΙ, ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ IEIDISEIS, ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΧΘΕΣ ΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚ ΝΕΟΥ «ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ» ΤΗΣ ΝΔ.

ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΜΕΡΑ25 ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ - ΚΚΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΑΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ 5G.

ΤΙΣ ΠΡΟΩΘΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΟΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΜΕΡΑ25 ΕΝΩ ΚΚΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ.

         

ΜΕ 187 «ΝΑΙ» ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ09.07.2020 23:01

 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ10.07.2020 13:54

NEWSROOM

ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΔΙΑΜΑΧΗ ΒΟΥΤΣΗ ΜΕ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΚΙΝΑΛ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ (9/7) ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΕΙΣ. ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΨΗΦΙΣΑΝ 288 ΜΕ 187 «ΝΑΙ« ΚΑΙ 101 «ΟΧΙ». Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΥΠΗΡΞΕ ΘΥΕΛΛΩΔΗΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

ΜΕ ΕΥΡΕΙΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ

 ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ

 ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ

  ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗ

 ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ.

ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ 287

 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

ΟΙ 165 ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΕΝΩ 122

 ΚΑΤΑ.

ΥΠΕΡ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΔ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ. ΚΑΤΑ

 ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΜΕΡΑ 25 ΚΑΙ ΚΚΕ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟΥΣΙΑΣΑΝ 4 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

, ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ

 ΣΥΡΙΖΑ.

 

ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ ΟΙ Α.

 ΣΑΜΑΡΑΣ, Δ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ, ΑΝΔΡ. ΚΑΤΣΑΝΙΩΤΗΣ, ΟΙ

 ΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΑΠΟΝΤΕΣ ΚΑΙ 

ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΑΝ

 ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΝ «ΝΑΙ». 

ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ

 ΒΟΥΛΗΣ Η ΨΗΦΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΜΕΤΡΗΘΗΚΕ.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ  ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ Ο Γ. ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ.


ΠΗΓΗ: HTTPS://WWW.SKAI.GR/NEWS/POLITICS/PERASE-ME-165-NAI-TO-ANAPTYKSIAKO-NOMOSXEDIO

FOLLOW US: @SKAIGR ON TWITTER | SKAIGR ON

 FACEBOOK | @SKAIGR ON INSTAGRAM

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 



ΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟ


 ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 


ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ


ΥΠΕΡ ΤΑΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ, ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΑ

 

ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ ΚΑΙ ΜΕΡΑ25


 ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΞΕΦΡΑΣΕ 


ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ.

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΟΥ ΤΟ...

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ

ΔΕΚΤΟ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΓΕΦΥΡΑ».

ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΑΧΘΗΚΕ Η ΝΔ, Ο ΣΥΡΙΖΑ ΨΗΦΙΣΕ ΟΧΙ, ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΑΡΩΝ, ΤΟ ΚΚΕ ΟΧΙ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΑ25 


ΟΧΙ ΠΙΑ

 Η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΤΑΞΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ, Α­ΠΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΝΕΑ ΔΕΙΝΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΕΣΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

ΝΕΑ ΑΚΡΑΙΑ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ  ΚΑΙ ΠΑΛΙ 
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΣΣΩΜΟΙ
 ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ?
ΟΧΙ ΠΙΑ
ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ,ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ
 ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ , ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ:

Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΕΣ,ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΚΑΙ  ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/4-9-2015

ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

ΜΕ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΜΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΥΨΟΥΣ 2,3 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΓΙΑ 49 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑ ΚΑΙ 5,5 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΚΤΩ (8) ΧΡΥΣΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΗΣ «ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ» ΠΟΥ ΔΩΡΙΣΕ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, ΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ, ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΡΜΟΝΙΚΟ, ΥΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
HTTPS://WWW.DROPBOX.COM/S/PLN8T496H3RO6IX/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.PDF?DL=0

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:


HTTPS://WWW.DROPBOX.COM/S/VYAW1VTV3M8Y11P/

ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.PDF?

DL=0


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις