Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Τι μπορούμε να κάνουμε δια αποφυγήν χρήσεως μάσκας ή αντιμετωπίσεως προστίμου δια την μη χρήσιν μάσκας.
Οι προτάσεις είναι ενδεικτικές και χαρακτηρίζονται από βαθμιαίαν κλιμάκωσιν για κάποιον που θέλει και δύναται να εξαντλήσει αρκετά τα Δίκαια και Νόμιμα περιθώρια. (Σίγουρα υπάρχουν πολλές άλλες. Η Ευρηματικότης των ΕΛΛΗΝΩΝ είναι ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟΣ.)
******
1ον ΔΕΝ ψωνίζουμε από καταστήματα στα οποία είναι «υποχρεωτική» η χρήσις μάσκας. Η πτώσις των εσόδων θα εξαναγκάσουν τους ίδιους τους επιχειρηματίες σε πίεσιν προς κατάργησιν του μέτρου. ΔΕΝ ψωνίζουμε μέσω τηλεπαραγγελίας διότι έτσι μετατοπίζεται το πρόβλημα σε προϊδεασμόν ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥ. Ψωνίζουμε από μικρομάγαζα της γειτονιάς. Ευκαιρία για αλληλοϋποστήριξιν και κοινωνικήν αλληλεγγύην!
(Εάν γενικευτεί το «μέτρον» υπάρχουν και αντίστοιχες προτάσεις.)
******
2ον Επικαλούμαστε την Αντισυνταγματικότητα του «μέτρου». Ειδικότερα και πιο συγκεκριμένα Άρθρον 5ον παράγραφος 5η: «**5. Καθένας έχει δικαίωμα στην προστασία της υγείας και της γενετικής του ταυτότητας. Νόμος ορίζει τα σχετικά με την προστασία κάθε προσώ-που έναντι των βιοϊατρικών παρεμβάσεων.»
Αυτό υπερκαλύπτει και αποτρέπει επιπροσθέτως και την «υποχρέωσιν» εμβολιασμού και οποιασδήποτε «ιατρικής» εξετάσεως ή επεμβάσεως.
Εάν κάποιος με νομικίστικον τρόπον προσδώσει διαφορετικήν ερμηνείαν εννοώντας ότι ο ΜΗ ΦΟΡΩΝ την μάσκα δύναται να επιδράσει σε κάποιον που την φορά, τότε ΑΥΤΑ-ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ότι η μάσκα ΔΕΝ προστατεύει. Και εφ ΄όσον ΔΕΝ προστατεύει ΠΟΙΟΣ ο ΛΟΓΟΣ να την φοράει.
Οι Πολίτες, Δημόσιοι υπάλληλοι και λειτουργοί, έχουν όλο το Δικαίωμα και την Υποχρέωσιν να ΜΗΝ υπακούν και να ΜΗΝ εκτελούν Παράνομες και Αντισυνταγματικές εντολές.
Αν παρ’ όλα αυτά κάποιος επιμένει ότι μπορεί να υπάρχει επιπλέον διασπορά του «ιού» και αυξημένη πιθανότης μεταδόσεως (εδώ ομιλούμε δια τραγέλαφον, διότι η «διασπορά» ΔΕΝ μπορεί να είναι επιλεκτική αναλόγως του είδους του καταστήματος π.χ. υπερερμεία, σούπερ μάρκετ δηλαδή), ζητούμε την ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΟΝ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΙΝ του ότι η χρήσις της μάσκας ΔΕΝ θα μας προκαλέσει οποιοδήποτε πρόβλημα Υγείας, και ταυτοχρόνως τα στοιχεία του για υποβολήν μηνύσεως και διεκδίκησιν ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΣ.
Τι μπορεί να παρουσιάσει κάποιος Αυτομάτως, Αμέσως, Αυθωρεί και Πάραυτα; φορώντας την μάσκα; (Καλό θα είναι να παρευρίσκονται 2-3 μάρτυρες.)
- Δύσπνοιαν
- Κνησμόν
- Τάσιν προς έμετον
- Ζαλάδαν
- Ρινικήν συμφόρησιν
- Κεφαλόπονον
- Ημικρανίαν
- Απώλειαν της Αισθήσεως της Ισορροπίας
- Απώλειαν της Αισθήσεως του Χώρου
- Απώλειαν της Αισθήσεως του Χρόνου
******
3ον Το «υπουργείον υγείας» μέχρι στιγμής δεν έχει απαντήσει επισήμως σε εξώδικον αίτημα επ΄ αυτού, πράγμα που σημαίνει «άρνησιν απαντήσεως». Άρνησις απαντήσεως με την σειράν της, τι μπορεί να σημαίνει;
- Αδιαφορίαν;
- Υπεκφυγήν;
- Αδυναμίαν;
- Σιωπηλήν αποδοχήν;
Οτιδήποτε και αν σημαίνει μας δίνει το Δικαίωμα να ΑΜΒΙΣΒΗΤΟΥΜΕ όχι μόνον την αναγκαιότητα του «μέτρου» αλλά και την «καλόπιστη» σκοπιμότητα του.
Παρατίθεται το κείμενον του εξωδίκου, του οποίου η χρήσις είναι Ελεύθερα δια τον σκοπόν που αναγράφεται.
«ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ
19/5/2020
Προς: Υπουργείο Υγείας
Κύριοι, με το παρόν αιτούμαι την διαβεβαίωσή σας ότι η υποχρεωτική χρήση μάσκας, στις περιπτώσεις που ορίζονται για την αποφυγή μετάδοσης του «κορωνοϊού», δεν δύναται να αποτελέσει αιτία ή αφορμή εκδήλωσης κανενός απολύτως προβλήματος ή συμπτώματος αναπνευστικού, δερματικού, ψυχολογικού ή οποιουδήποτε άλλου.
Παρακαλώ όπως με ενημερώσετε και για την αντίθετη περίπτωση, καθώς και ποιος φορέας του Δημοσίου, και με ποια διαδικασία προβλέπεται, να καλύψει τα σχετικά έξοδα αποζημίωσης και αποκατάστασης της Υγείας μου.
Μετά της δεούσης τιμής
Ιωάννης Σερέτης
Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει νόμιμα την παρούσα προς τον Υπουργό Υγείας, που εδρεύει στην Αθήνα , οδός Αριστοτέλους 17, προς γνώση τους και για τις νόμιμες συνέπειες ,αντιγράφων ολόκληρη την παρούσα στην έκθεση επιδόσεως που θα συντάξει.
Ακολουθούν ονοματεπώνυμα συμφωνούντων με το περιεχόμενο του αιτήματος:
……»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις