ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ" ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !! ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ;

 ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ" ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !! ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ;


ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ" ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !!

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ;



ΟΡΙΣΜΟΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ: ΙΘΥΣ=ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ +ΓΕΝΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΥΝΔΕΕΙ ΜΕ ΔΕΣΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΓΕΝΟΣ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ Ή ΝΑ ΑΠΕΜΠΟΛΗΘΕΙ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ.

ΟΡΙΣΜΟΣ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ: ΥΠΟ + ΑΚΟΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΜΕΝΕΙ. Η ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΗ ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΡΙΟΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ.

ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΡΩΝ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΡΟ "ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ", ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ), ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΟΥΣ. 
  
ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟ ΣτΕ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 02/12/2011 ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ  (3838/10), ΠΑΓΩΝΟΝΤΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ, ΔΙΟΤΙ ...
 "οι ρυθμίσεις του συγκεκριμένου νόμου προσκρούουν στις επιταγές του Συντάγματος καθώς η πολιτογράφηση που προβλέπει ο αντισυνταγματικός νόμος γινόταν με βάση αμιγώς τυπικές προϋποθέσεις (χρόνος νόμιμης διαμονής του αιτούντος αλλοδαπού ή της οικογένειας του, φοίτηση σε ελληνικό σχολείο επί ορισμένο χρόνο, ανυπαρξία καταδίκης για ορισμένα σοβαρά ποινικά αδικήματα) και χωρίς να γίνεται εξατομικευμένη κρίση για τη συνδρομή της ουσιαστικής προϋπόθεσης του δεσμού προς το ελληνικό έθνος του αλλοδαπού εκείνου που υποβάλλει αίτηση πολιτογράφησης.
Επίσης, στην παραπάνω απόφαση του ΣτΕ αναφέρεται ότι το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι επιφυλάσσεται μόνο στους Ελληνες πολίτες και δεν μπορεί να επεκταθεί και στους μη έχοντες την ιδιότητα αυτή, χωρίς αναθεώρηση της σχετικής διάταξης του Συντάγματος." 

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΗΣΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΕΝΑ ΧΑΛΑΡΩΝΑΝ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΙΘΑΓΕΝΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟ Ν.4332/2015 (Τροποποίηση διατάξεων Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας)


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΝΟΜΟ 4604/2019 Α-50, ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ, ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ : "Με δεδομένο ότι η Ιθαγένεια αποτελεί νομικό δεσμό του ατόμου με τη χώρα με την οποία διατηρεί άμεσους δεσμούς, στόχος των εν λόγω ρυθμίσεων είναι η διασφάλιση της αρχής του κράτους δικαίου στο πεδίο της πολιτογράφησης με την επιτάχυνση και την ομογενοποίηση των διαδικασιών πολιτογράφησης για τα άτομα που πραγματικά διαμένουν στη χώρα, αλλά και ο εκσυγχρονισμός του ελληνικού δικαίου της ιθαγένειας, σύμφωνα με τις ανάγκες της εποχής μας και τις διεθνείς εξελίξεις.https://www.ypes.gr/wp-content/uploads/2019/07/egk6-01072019.pdf

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ:

1.ΠΟΣΟ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ;

2. ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΗ ΒΙΑΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ;

3. ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ; ΤΕΛΙΚΑ Η ΛΑΘΡΑΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΠΟΙΚΩΝ ΕΞ΄ ΑΝΑΤΟΛΑΣ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΥΡΙΑΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ;

ΠΟΙΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ  ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ (ΑΝΙΘΑΓΕΝΕΙΑ) ;;





ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ  ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΙΚΗ ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ. 

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΟΜΩΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΩΘΕΙ ΕΝΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΤΟΠΗΜΑ; ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΨΕΥΔΗ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ; ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΓΝΟΙΑ Ή ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΡΩΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΩΝ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ"; 

 ΕΙΝΑΙ Α-ΔΙΑ-ΝΟΗΤΟ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ  ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ !


ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗΣ, ΜΟΝΟ ΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΛΗΞΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩ ΔΙΚΑΙΩ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ 

ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΙΣΟΤΙΜΑ ΔΙΑΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ  ! ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ 

ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΤΟΥΣ !!




ΝATIVISMUS OΠΟΥ ΝΑΤIV = ΑΥΤΟΧΘΩΝ . Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΚΡΥΨΕ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥΣ !! (ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!)



ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑ, Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΟΛΟΕΝΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ ΟΔΕΥΕΙ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟ..
ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ !
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. 6199/4-9-2015.


ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ζ -ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ

1.1. Η Ελλάδα δικαιωματικά ανήκει στους Αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς.
1.2. Για όσους δεν είναι Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς και ζουν στον Ελλαδικό χώρο η Ελλήνων Πολιτεία δείχνει μεγάλο σεβασμό. Ισονομία, Ισοκρατία, Ισοπολιτεία σημαίνει ότι κανένας δεν μπορεί να έχει περισσότερα δικαιώματα από Έλληνα Ιθαγενή Πολίτη.
1.3. Καμία ομάδα, καμία συντεχνία, καμία λέσχη δεν μπορεί να έχει πιο προνομιούχα σχέση με την Πολιτεία από τον Έλληνα Ιθαγενή Πολίτη. Δεν μπορούν να υπάρχουν φαινόμενα, όπως κοινότητες αλλοεθνών, να είναι μέσα στην Πολιτεία ως φορείς δημοσίου δικαίου και να έχουν ιδιαίτερα προνόμια φορολογικά, ιδιοκτησιακά, ασυλίας κλπ.
1.4. Η Πολιτεία οφείλει πρωτίστως να σέβεται τον εαυτό της και όταν συμβαίνει αυτό μπορεί κατ’ επέκταση να σέβεται όλους τους άλλους. Όταν η Πολιτεία δε σέβεται τον εαυτό της δε μπορεί να απαιτήσει σεβασμό από τους Πολίτες. Παράγει άδικο εργαζόμενη για ολιγαρχία και όχι για την κοινωνία των Πολιτών.

1.5. Η Πολιτεία δε ξεχωρίζει τους Πολίτες ανάλογα με το κόμμα, το χρώμα και το δόγμα. Το μοναδικό κριτήριο είναι η Ελληνικότητα. Αυτή η Ελληνικότητα καθορίζεται από την γενεαλογική προέλευση δηλαδή από το αίμα, το DNA. Έτσι η Ιθαγένεια δεν εκχωρείται, δεν δωρίζεται, δεν πωλείται γιατί είναι θέμα γενετικής προέλευσης. Έτσι λοιπόν την Ελληνική Ιθαγένεια την φέρουν μόνο όσοι προέρχονται από το Ελληνικό Έθνος και αυτή αναγνωρίζεται και θα την φέρουν μόνο όσοι αναγνωρισμένα την έχουν, δηλαδή με εξέταση αίματος.

1.6. Η φιλοξενία μας ανήκει στην παράδοση μας και θα μπορεί ο καθένας να διαβιώνει μαζί μας εφόσον αποδέχεται ως τρόπο ζωής τα Ελλάνια Αξιακά Πρωτόκολλα, να αναγνωρίζει την Κοσμοθεασή μας (Κοσμοθέαση είναι οτιδήποτε προσλαμβάνεται από τις αισθήσεις και γίνεται αντιληπτό μέσω της νοητικής διεργασίας ως αληθινό και υπαρκτό), τα δρώμενα της Πολιτείας μας και να δείχνει απόλυτο σεβασμό προς αυτά.

1.7. Η Ιθαγένεια μας πιστοποιεί τα σύμβολα της Πολιτείας μας και μας καθιστά υπεύθυνους για την αποκατάσταση της αληθινής ιστορίας μας, των αληθινών ηρώων μας, την καταγωγή μας, τη θέση στον πλανήτη μας και στα κληρονομικά δικαιώματα που έχουμε σε αυτόν. Είναι υποχρέωση μας να καταδικάσουμε τους Εθνικούς προδότες οι οποίοι προβάλλονται από τα σιωνοκρατούμενα κέντρα εξουσίας ως ήρωες. Είναι υποχρέωση μας να τοποθετήσουμε στη θέση τους πραγματικούς ήρωες του Γένους μας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις